Podijeli

Hrvatska predsjednica Kolinda Grabar Kitarović u ponedjeljak je, nakon završene sjednice Vijeća za nacionalnu sigurnost, dala izjavu za novinare.

“Zabrinuta sam oko nekih elemenata. Zadužili smo tajne službe da se izrade posebne mjere i preporuke te zakonodavni okvir za korištenje raznih medija kojima se služimo u komunikaciji i za sigurnost klasificiranih informacija”, kazala je predsjednica nakon sastanka, kako prenosi Dnevnik.hr.

O svemu što danas govori predsjednica Grabar Kitarović, Braniteljski portal je već pisao i izvještavao hrvatsku javnost.https://www.braniteljski-portal.com/tko-je-pustio-e-mailove-je-li-u-pitanju-unutarstranacki-obracun-ili-gospodarska-spijunaza

-Tko je pustio e-mailove? Je li u pitanju unutarstranački obračun ili gospodarska špijunaža?

Što se tiče zajedničke sjednice Vlade koju je predložila premijeru, kaže: “Načelno smo razgovarali, predložila sam sjednicu vlade. To je bilo u uvjetima kad smo razgovarali o Agorkoru. Zaista bih voljela da to napravimo u sinergiji jer je demografija ključno pitanje gdje se ne možemo razilaziti. Voljela bih da ta mjera bude jedan od doprinosa snažnoj razvojoj strategiji jer to demografska strategija jest”. Ne možemo se ograničiti samo na populacijske mjere poručila je predsjednica.

Tko je pustio e-mailove? Je li u pitanju unutarstranački obračun ili gospodarska špijunaža?

G.S.


Podijeli

2 KOMENTARI

  1. Iz predsjedničinih izjava stiče se dojam da su ona i cijela vladajuća klika puno “zabrinutiji” zbog toga što su “neki elementi” procurili u javnost i tako razotkrili još jednu u nizu “klasificiranih” pljački od strane članova najužeg političkog vrha i njihovih ortak…, pardon savjetnika nego zbog samog sadržaja tih mailova.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

16 − dva =