Podijeli

O događaju u KBC-u Split koji je ovih dana uzbunio hrvatsku javnost zbog navodnog mita, svoje je mišljenje na facebooku javno izrekao i dr. Hrvoje Tomasović, poznati splitski kirurg i jedan od kandidata za novog predsjednika Hrvatske liječničke komore (HLK).

Facebok status dr. Hrvoja Tomasovića u cijelosti…

Na žalost ovo se neće riješiti hapšenjem ovoga doktora niti pljuvanjem po liječnicima. Neću ulaziti u dubioze, ali ovako će nažalost biti dok se netko konačno ne sjeti plaćati liječnički rada prema njegovoj složenosti i težini posla! Ovako? Ovako s podcjenjivanjem liječnika džeparcem kojega nam daju kao plaću dobivamo ovo! Da ne bi pomislili da ja ovo opravdavam, ni slučajno, ali dok liječnik tipa kardiokirurga neće imati plaću 75000 kuna imat će te ovo! Pa obični menadžerčići bez škola imaju po 75000 -100000 kuna plaće mjesečno plus bonuse na kraju godine! Imam još rješenja! Doktore u logore i na radnu obvezu! Ne pravdam ovoga Indijanca od kardiokirurga, ali ako se ne dođe pameti neće ni biti brzo doktora, pa nećete niti imati kome dati mito!-napisao je dr. Tomasović na svom Facebooku

M.M.


Podijeli

27 KOMENTARI

 1. Stoji ovo ali batina ima dva kraja tako da isit taj sa 75000 trebao bi prodat kuću, i bubreg da plati šetetu kao onom momku šta su mu nogu otkinuli a ne da se vade na 100 radnih komisija. Bar je tako vanka zasereš platiš i to tako da glava boli.

 2. Samo je onaj voditelj,doktor za penzije osuđen.Odakle privatne klinike itd.Đedo uštedio od 41-45. beruć gljive i bježeć po šumama,čekajuć Ruse i Engleze da im državu naprave.

 3. ma vidi kmice
  a koliko je prosječna plaća u HR
  svak sam odabire svoj poziv i svjestan je situacije i financijskih mogućnosti pa tako i svog statusa
  pitam te jeste li polagali Hipokrat ovu ili Sanaderovu prisegu
  aj šuti i ne pizdrekaj

  • Joža Split i da zaokruze opet bi se s kuvertivom obilazilo da dodes na red. Malo ih je ,na zalost ,sto kuvertice ne traze.Moja Paula se operirala prije 10 godina i operirao ju je dj kirurg Todoric.Bog mu dao zdravlje i sricu u zivotu.Nema on 74 000 kn pa isto nije trazio kuvertu i ponasao se prema mom ditetu,kao prema svome.Ukljucujuci tu i dr Susnjara. Obadvojica au bili jako susretljivi prema nama i jako njezni prema ditetu ,koja je imala nepunih 5 godina.A dr Tomasovic neka ide u Njemacku ako misli da to tamo moze dobit i pitam ga jeli vaznija njihova visina place ili ljudski zivoti?????

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

17 − 7 =