Poznati poduzetnik (58) u Zagorju ubio ljubavnicu (41) pa sebe, oboje iza sebe ostavili troje djece

Stravičan zločin potresao je u na Staru godinu zagorsku općinu Budinščinu...

Podijeli

Stravičan zločin potresao je u na Staru godinu zagorsku općinu Budinščinu.

Kako se neslužbeno doznaje, lokalni je poduzetnik (58) u selu Krapinica iz pištolja usmrtio svoju ljubavnicu (41), pa je presudio i sebi. Mrtva tijela na cesti ujutro je pronašao pekar koji dostavlja kruh u selu.
Od mještana Zagorje.com prvi doznaje da je nesretan par bio u dugogodišnjoj vanbračnoj vezi koja je bila dosta burna, a sve je kulminiralo ove godine kad su se ljubavnici posvađali i partnerica ga je prijavila da ju je i seksualno zlostavljao.
Muškarac je završio u istražnom zatvoru iz kojeg je pušten prošli mjesec. No, svađe i obračuni tu nisu stali. Kad se vratio iz Remetinca, polica je napravila premetačinu njegove kuće, no nisu mu našli oružje za koje se pričalo da posjeduje. Razljućeni ljubavnik, kažu njegovi susjedi, javno je govorio da će se razračunati sa znatno mlađom ljubavnicom. Naime, tvrdio je da ga je partnerica prijavila policiji bez razloga i nije se mogao pomiriti da je kao ugledni poduzetnik završio iza rešetaka.
U četvrtak je u Krapinici vladao muk, a mještani su u nevjerici stajali na dvorištima prateći kako policija s upaljenim “rotirkama” dolazi u njihovo inače mirno mjesto, javlja Zagorje.com.

– Županijsko državno odvjetništvo u Zagrebu rukovodi očevidom povodom pronađena dva mrtva tijela, jedne ženske i jedne muške osobe, za koje proizlazi da se znaju od ranije. Vidljive su strijelne rane nastale najvjerojatnije vatrenim oružjem. Očevid je u tijeku radi utvrđivanja svih okolnosti ovog događaja.

Osobe su pronađene jutros od strane slučajnog prolaznika, koji je nazvao policiju – rekla je za Zagorje International zamjenica županijskog državnog odvjetnika u Zagrebu Albina Tisanić , istaknuvši kako je teško reći kada bi okolnosti događaja mogle biti rasvijetljene, jer je potrebno utvrditi mnogo činjenica, no, u suradnji s policijom trude se to obaviti čim prije, prenosi Jutarnji.

Muškarac (58), inače poznati lokalni građevinski poduzetnik, navodno je ustrijelio 41-godišnju ženu, a onda i sebe. Oboje imaju po troje djece, javlja Zagorje International.
D.K.

Podijeli

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here