Poznat datum idućeg Hrgovićevog meča, ‘El Animal’ odgovorio na kritike o kvaliteti njegovih protivnika

"Ja već dugo prozivam velika imena. Znamo da je svima rizično prihvatiti borbu sa mnom"...

Podijeli

“Ja već dugo prozivam velika imena. Znamo da je svima rizično prihvatiti borbu sa mnom”…

Hrvatski bombarder u teškoj kategoriji Filip Hrgović vratio se u nedjelju u Zagreb. ‘El Animal je oko 14 sati sletio u Zračnu luku Franjo Tuđman gdje su ga dočekali članovi njegove obitelji, ali i brojni novinari.

Najbolji hrvatski boksač pred okupljenima se osvrnuo na subotnji meč u Danskoj, borbu u kojoj je brutalno nokautirao Alexandrea Kartoziju i stigao do svoje 11. pobjede u profesionalnoj karijeri. Hrgović i njegov tim su i najavili idući meč koji ih čeka 7. studenog protiv Rydella Bookera.

FILIP HRGOVIĆ SE VRATIO IZ DANSKE I PRED NOVINARIMA NAJAVIO IDUĆI MEČ

“Hvala svima na ovom lijepom dočeku. Mislim da nisam zaslužio, ali eto što je tu je. Nakon 10 mjeseci sam se vratio u akciju, bio je to uvodni meč da ponovno osjetim kako je biti u ringu. Protivnik je bio kakav je bio. Nakon 10 mjeseci stanke protivnik je po mjeri. Završilo je malo i na dramatičan način. Nadam se da će on biti dobro. Drago mi je da sam ponovno boksao i već za nekih mjesec dana boksam ponovno pa mjesec dana nakon toga još jednom. Znači, dva meča do kraja godine. Sretan sam što sam ponovno u akciji, rekao je okupljenima Filip Hrgović.”

D.J.


Podijeli

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here