POZLILO MU NA POSLU: PUKNULA MU ŽILICA U MOZGU: BIVŠI DALIĆEV IGRAČ I IKONA HNL-A S VIŠE OD 180 NASTUPA ZAVRŠIO U BOLNICI

"Kakve imamo informacije stanje je stabilno i očekuje se da će u bolnici ostati oko 10-ak dana"...

Podijeli

Enes Novinić, jedna od ikona HNL-a s više od 180 nastupa, primljen je u Opću bolnicu u Karlovcu gdje mu je dijagnosticirano puknuće žilice u mozgu…

Bivši nogometaš VarteksaKarlovca Slaven Belupa trenutačno je član Karlovca 1919 i upravo od tamo je stigla potvrda loše vijesti:

“Svi držimo palčeve i želimo mu što skorije ozdravljenje i povratak na teren te da ponovo trese protivničke mreže kao u prošloj sezoni. Drži se, Novi!” poručio je predsjednik Karlovca 1919 Josip Ribar u ime igrača, stručnog stožera i Uprave za Radio Mrežnicu.

Enes se trenutno nalazi u Općoj bolnici Švarča Karlovac. Kakve imamo informacije stanje je stabilno i očekuje se da će u bolnici ostati oko 10-ak dana. Pozlilo mu je u utorak u poslijepodnevnim satima na radnom mjestu, u trgovina namještaja.

Taj 34-godišnjak je svoje najbolje dane dao Varteksu s kojim je u sezoni 2005/06. zaigrao u finalu Kupa, te u uzvratnoj utakmici protiv Rijeke (5-1) zabio dva gola. No, Rijeka je u prvoj utakmici slavila 4-0, pa odnijela Rabuzinovo sunce na Kantridu. Varaždince je te sezone vodio Zlatko Dalić, dok su boje Varteksa branili još Pokrivač, Šafarić, Jertec, Benko….

D.J.


Podijeli