Podijeli

Enes Novinić, jedna od ikona HNL-a s više od 180 nastupa, primljen je u Opću bolnicu u Karlovcu gdje mu je dijagnosticirano puknuće žilice u mozgu…

Bivši nogometaš VarteksaKarlovca Slaven Belupa trenutačno je član Karlovca 1919 i upravo od tamo je stigla potvrda loše vijesti:

“Svi držimo palčeve i želimo mu što skorije ozdravljenje i povratak na teren te da ponovo trese protivničke mreže kao u prošloj sezoni. Drži se, Novi!” poručio je predsjednik Karlovca 1919 Josip Ribar u ime igrača, stručnog stožera i Uprave za Radio Mrežnicu.

Enes se trenutno nalazi u Općoj bolnici Švarča Karlovac. Kakve imamo informacije stanje je stabilno i očekuje se da će u bolnici ostati oko 10-ak dana. Pozlilo mu je u utorak u poslijepodnevnim satima na radnom mjestu, u trgovina namještaja.

Taj 34-godišnjak je svoje najbolje dane dao Varteksu s kojim je u sezoni 2005/06. zaigrao u finalu Kupa, te u uzvratnoj utakmici protiv Rijeke (5-1) zabio dva gola. No, Rijeka je u prvoj utakmici slavila 4-0, pa odnijela Rabuzinovo sunce na Kantridu. Varaždince je te sezone vodio Zlatko Dalić, dok su boje Varteksa branili još Pokrivač, Šafarić, Jertec, Benko….

D.J.


Podijeli

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

20 − četrnaest =