POZIV: U subotu započinje Tridesetodnevnica za hrvatski narod i domovinu – pridružite se…

Ovogodišnja tridesetodnevnica počinje u subotu 6. srpnja i završava u nedjelju 4. kolovoza...

Podijeli
  •  
  •  
  •  
  •  

Katolička karizmatska obnova u Duhu Svetom (KKODS) poziva vas da se pridružite u molitvi i sudjelovanju na 30 svetih misa za hrvatski narod i za domovinu Hrvatsku uoči Dana domovinske zahvalnosti. Njihovo priopćenje prenosimo u cijelosti:

Katolička karizmatska Obnova u Duhu Svetom pokrenula je 2015. godine, uoči Dana domovinske zahvalnosti 5. kolovoza, tridesetodnevnicu svetih misa za hrvatski narod i za našu domovinu Hrvatsku.

Ovogodišnja tridesetodnevnica počinje u subotu 6. srpnja i završava u nedjelju 4. kolovoza. 

Pozivamo vas da nam se i u ovoj petoj obljetnici pridružite u sudjelovanju, a u ovoj godini molit ćemo: „Neka dobrota tvoja, Bože, bude nad nama“ (Ps 33, 22) i svima očita u našem narodu i našoj domovini Hrvatskoj.

Oni koji nisu u mogućnosti sudjelovati na misama mogu tih 30 dana moliti krunicu ili neku drugu pobožnost, izmoliti Slava Ocu ili Očenaš, prikazati post ili neko drugo odricanje na tu nakanu. Svaka molitva, pa i najmanja, iznimno je važan i predragocjen prinos Bogu za sve nas, stoga vas potičemo na osobni doprinos na način na koji možete.

Želja nam je da se zajedno, kao narod, združimo u molitvi i prinesemo sve mise, molitve, postove, žrtve, hodočašća i zavjete na zajedničku nakanu za hrvatski narod u Hrvatskoj i u cijelom svijetu i za našu domovinu Hrvatsku.

S pouzdanjem da će Bog, po Svojoj Dobroti „učiniti puno izobilnije negoli mi možemo moliti ili zamisliti” (Ef 3, 20), neka se po ovoj tridesetodnevnici otvore nebeske brane i izliju slapovi milosti na naš narod i našu domovinu Hrvatsku!

Molitvena nakana koju treba izmoliti prije početka mise, ili prije bilo koje druge pobožnosti i posta:

Oče, u ovoj tridesetodnevnici uoči Dana domovinske zahvalnosti, prikazujemo Ti ovu misnu žrtvu (ili ovu molitvu) kao zahvalnicu za našu domovinu Hrvatsku i za naš hrvatski narod u domovini i u svijetu.

Oče, zahvaljujemo Ti za novu Pedesetnicu u našem narodu, primljenu po Dobroti Tvojoj, i za izljev Tvoga Svetoga Duha na sve nas, osobito na mlade i obnovu naše zemlje i našega naroda u sili i snazi Tvoga Duha.

Oče, po Dobroti Svojoj, daj nam sa svom smjelošću navješćivati Tvoju Riječ! Pruži ruku Svoju da bude ozdravljenja, znamenja i čudesa po imenu Tvoga Sina Isusa Krista.

Oče, po Dobroti Tvojoj, neka nas Ljubav Tvoga Svetoga Duha ujedinjuje, da budemo narod jedne misli, jednoga srca, u zajedništvu s Tobom.

Oče, po Dobroti Tvojoj, neka Duh Sveti sažeže vatrom Svoje Ljubavi sva utemeljenja zla koja se dižu protiv našega naroda i naše domovine Hrvatske, da procvjeta naša zemlja i naš hrvatski narod.

Oče, neka se Dobrota Tvoja u našem narodu očituje svima, da svima bude znano da smo mi Tvoj narod, a Ti naš Bog, i da ni jedno oružje skovano protiv Tvoga naroda ne će uspjeti, jer si Ti s nama i Ti nas vodiš.

Oče, po Dobroti Svojoj, blagoslovi naš rad, da izobilnije negoli mi možemo moliti i zamisliti, donosi dobar i bogat rod u našem narodu i u našoj domovini Hrvatskoj.

Oče, po Dobroti Svojoj, podigni i ujedini u našem narodu vođe po Svom srcu, da nas vode i zastupaju u sili i snazi Tvoga Duha, na dobro našega naroda i naše domovine Hrvatske.

Oče, po Dobroti Tvojoj, molimo Te i za sve Hrvate koji su rasuti po svijetu i ne žive na svojoj djedovini; blagoslovi njihove živote i obitelji, a sve one koji se trebaju vratiti potakni da se vrate.

Oče, po Dobroti Tvojoj, molimo Te i za one koji su otišli ispred nas, za pokojne branitelje i sve duše u čistilištu hrvatskoga roda, uvedi ih u Svoje Kraljevstvo.

Oče, po Dobroti Tvojoj, molimo Te i za sve one kojima je Hrvatska druga domovina, blagoslovi ih da žive u miru i blagoslovu s hrvatskim narodom.

Marijo, po Dobroti Božjoj naša Majko i Kraljice Hrvata, moli zajedno s nama za sve ove nakane i trajno budi naša zagovornica pred Prijestoljem Nebeskim. Tako neka bude. Amen.

Sve informacije,materijale i obavijesti o tridesetodnevnici možete dobiti na: www.obnovauduhu.com
E-mail: obnovauduhusvetom@gmail.com
Kata Čulo 091 543 1927
Damir Zukan 098 77 33 29
prenosi-Bitno.net

L.K.


Podijeli
  •  
  •  
  •  
  •  

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

osamnaest + sedam =