Podijeli
 •  
 •  
 •  
 •  

Reporter N1 televizije  ustrajao  je u ponedjeljak na pitanjima predsjednici Kolindi Grabar Kitarović o odustajanju od odlaska u Marakeš gdje bi se trebao usvojiti Globalni kompakt koji regulira pitanje legalnih migracija. Inzistiranje na pojašnjenju njezinih odgovora o promjeni stava oko Marakeškog sporazuma, i njegova potpitanja, rezultiralo je time da mu je predsjednica, očito isprovocirana ustrajnošću novinara,zgrabila mikrofon kako bi mu pokušala odgovoriti.

Novinar N1 Tv, unio se u lice predsjednici koja je pokušavala dati odgovor te je uskačući joj u riječ bez imalo respekta -sve to zapravo ispalo kao prepirka. Ustrajnost i nasrtljivost novinara N1 Tv je po svemu sudeći za cilj imalo  izbacirti predsjednicu iz takta, što je donekle i pošlo za rukom upornom novinaru- kojem je predsjednica u jednom trenutku, vidno nervozna, uzela mikrofon i jedva uspjela u dahu donekle suvislo odgovoriti, očito nezadovoljnom novinaru koji nije dobio ono što je očekivao.Ali je zapravo predsjednica jako zbunjenom reakcijom zasigurno i sama shvatila da je pogriješila zbog otimanja mikrofona, što je samo pokazalo njenu nervozu na postavljeno joj pitanje.A o novinaru i njegovoj nasrtljivosti ne treba ništa komentirati.Sve se dobro vidi i čuje u priloženom videu.

POGLEDAJTE VIDEO-NASRTLJIV-ZBUNJEN

– Hvala vam lijepa na pitanju. Odgovorila sam vam na sve. Želim dogovore – kazala je predsjednica vidno uzrujanim glasom držeći grčevito mikrofon zajedno s novinarom.

M.M.


Podijeli
 •  
 •  
 •  
 •  

39 KOMENTARI

 1. Podpisivanje bez znanja što se podpisuje može biti fatalno. Moj otac, koji je za rata radio na željeznici, uhićen je od partizana i transportiran s drugima u Sloveniju. Tamo je sreo jednog maminog brata. Jedan partizan je svima zatvorenicima nudio jedan papir. Rekao im je: ” Podpiši i bit ćeš oslobodjen”. Ujak mu je povjerovao i podpisao. Tata nije htio podpisati bez da pročita. Kad je pao mrak svi podpisnici su prozvani i odvedeni. Otac i drugi koji su ostali čuli su pucnjavu iz vatrenog oružja koja je nadjačala buku kamiona pod punim gasom. Ujutro se nitko od prozvanih nije vratio!
  Toliko o podpisivanju. Ako nije sad obvezujuće biti će u dkoro vrijeme jer ovo je test, a poslije dolazi provedba. Onda nema vremena za kajanje zbog nerazumnog ili nedosljednog teksta.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

19 + 14 =