POTVRĐENO:JOŠ JEDAN GAF – HRT ostaje bez vatrenih: Hrvatsku reprezentaciju više nećemo moći gledati na nacionalnoj televiziji?

HRT je ljetos poslao ponudu na natječaj koja očito nije bila dovoljno dobra...

Nastup vatrenih na Svjetskom prvenstvu u Rusiji tako bi mogao biti posljednji prijenos koji ćemo moći gledati na HRT-u.
Podijeli

HRT je ljetos poslao ponudu na natječaj koja očito nije bila dovoljno dobra.

Hrvatska radiotelevizija mogla bi ostati bez prava prijenosa utakmica hrvatske nogometne reprezentacije.

Sportklub se može pratiti samo preko odabranih kablovskih, satelitskih i IPTV-operatera. Dakako, uz dodatno plaćanje. HRT je ljetos poslao ponudu na natječaj koja očito nije bila dovoljno dobra. Nacionalnoj televiziji ostaje mogućnost da od Sportkluba otkupio dio utakmica, kao što su to napravili za prošli EuroBasket. Nastup vatrenih na Svjetskom prvenstvu u Rusiji tako bi mogao biti posljednji prijenos koji ćemo moći gledati na HRT-u.
Naime, Uefa je nedavno objavila dokumente iz kojih se vide nositelji prava za utakmice Lige nacija, kvalifikacija i glavnog turnira Europskog prvenstva 2020., kvalifikacija za SP 2022. te drugih utakmica. U Hrvatskoj je to Sportklub, a ne HRT.

Sportklub se može pratiti samo preko odabranih kablovskih, satelitskih i IPTV-operatera. Dakako, uz dodatno plaćanje, piše večernji.hr. HRT je ljetos poslao ponudu na natječaj koja očito nije bila dovoljno dobra. Nacionalnoj televiziji ostaje mogućnost da od Sportkluba otkupio dio utakmica, kao što su to napravili za prošli EuroBasket. Nastup vatrenih na Svjetskom prvenstvu u Rusiji tako bi mogao biti posljednji prijenos koji ćemo moći gledati na HRT-u.

 D.J.


Podijeli