“POMOLIMO SE ZA HRVATSKU”! …Čudesan prizor: Milijuni Poljaka molili krunicu za spasenje Poljske i svijeta na granici dugoj više od 3 tisuće kilometara

MOLITVENA INICIJATIVA POLJAKA KOJA JE ZADIVILA SVIJET... "POMOLIMO SE ZA HRVATSKU"!

Podijeli
  •  
  •  
  •  
  •  

Molitvenu je inicijativu podržala i premijerka Beata Szydło, koja je na Twitteru podijelila sliku krunice i raspela. Pogledajte kako su milijuni Poljaka molili krunicu u subotu u Poljskoj.

Poljski su katolici u subotu, na blagdan Gospe od ružarija organizirali molitvu za spasenje Poljske i cijeloga svijeta na granici dugoj više od tri tisuće kilometara.

People take part in a mass rosary prayer, begging God “to save Poland and the world” from dangers facing them, in Koden Sanctuary, eastern Poland, on the banks of the Bug – a border river between Poland and Belarus on October 7, 2017.
Thousands of Polish Catholics joined hands in human chains on their country’s borders for the “Rosary to the Borders”. / AFP PHOTO / Wojtek Radwanski (Photo credit should read WOJTEK RADWANSKI/AFP/Getty Images)

Molitvena inicijativa „Krunica na granicama“ održala se na području od obale Baltičkog mora na sjeveru do planina uz južnu granicu Poljske s Češkom i Slovačkom. Organizatori tvrde da se molilo na više od četiri tisuće mjesta, a tim se činom željela obilježiti i 100. obljetnica ukazanja Djevice Marije u Fatimi.

Isto tako, molitvenom se inicijativom željela obilježiti i obljetnica bitke kod Lepanta, koja se odvila u 16. stoljeću; u toj su bitci kršćani pobijedili Osmansko carstvo i tako spriječili islamizaciju Europe. Molitvenu je inicijativu podržala i premijerka Beata Szydło, koja je na Twitteru podijelila sliku krunice i raspela.

Na fotografijama možete vidjeti kako su milijuni Poljaka molili krunicu u subotu u Poljskoj.

Po uzoru na Poljake i Hrvati bi trebali uraditi istu stvar jer se u nekoliko godina u hrvatskoj dogodio nemili egzodus Hrvata u treće zemlje, a gospodarstvo i sve druge inicijalne stvari za prosperitet Hrvatske su u kolapsu.

Predlažem da se svi u jednom danu pomolimo za Hrvatsku koja propada i nestaje…

Moguće da bi jedna ovakva masovna Hrvatska molitva osvijestila sve one koji Hrvatsku guraju u propast, što nije isključeno da će se uskoro morati i dogoditi, pod geslom “POMOLIMO SE ZA HRVATSKU”!

M.M.


Podijeli
  •  
  •  
  •  
  •  

10 KOMENTARI

Comments are closed.