Policija spasila ribiča iz nabujale rijeke. Zadnjim atomima snage pothlađeni ribič se držao za granu u vodi

Zbog iscrpljenosti i pothlađenosti 65-godišnjak je prevezen je u Kliničku bolnicu Osijek, gdje su liječnici utvrdili da nema drugih ozljeda osim pothlađenosti te je zadržan na liječenju, objavila je policijska Uprava osječko - baranjska...

FOTO: PU osječko-baranjska
Podijeli

Ribič se zadnjim atomima snage grčevito držao za granu, boreći se za vlastiti život…

U ponedjeljak, 12. travnja, u prijepodnevnim satima, 65-godišnji hrvatski državljanin iz Veliškovaca odvezao se biciklom na pecanje na rijeku Dravu u blizini mjesta Gat.

Tijekom večeri 65-godišnjak se nije vratio kući s pecanja i nije se više javljao na mobilni telefon.

Zbog sumnje da se 65-godišnjem suprugu nešto dogodilo, supruga je 13. travnja, u 19,45 sati, u Policijskoj postaji Belišće prijavila da se 65-godišnji suprug nije vratio kući s pecanja i da se više ne javlja na mobilni telefon.

Po zaprimanju nestanka osobe, policijski službenici Policijske postaje Belišće organizirali su potragu u kojoj je sudjelovalo i više djelatnika HGSS i ribiča udruge Gat, a koja je trajala kasno u noć.

Jučer 14. travnja, u jutarnjim satima, nastavljena je potraga za nestalim 65-godišnjakom, u koju su bili uključeni i policijski službenici Interventne policije Osijek kao i lokalno stanovništvo.

FOTO: PU osječko-baranjska-mjesto pronalaska nesretnog ribiča kojega su u zadnji tren spasili…Ribič se zadnjim atomima snage grčevito držao za granu, boreći se za vlastiti život…

Policijski službenici interventne policije su u 16,10 sati, u predjelu zvanom „Komarice“ nedaleko mjesta Gat u rijeci Dravi, pronašli 65-godišnjaka, a koji se zadnjim atomima snage grčevito držao za granu, boreći se za vlastiti život.

Policijski službenici su hitnom intervencijom pristupili spašavanju unesrećenog kojeg su izvukli iz hladne i nabujale rijeke i u zadnjem trenutku spasili mu život.  

Zbog iscrpljenosti i pothlađenosti 65-godišnjak je prevezen je u Kliničku bolnicu Osijek, gdje su liječnici utvrdili da nema drugih ozljeda osim pothlađenosti te je zadržan na liječenju, objavila je policijska Uprava osječko – baranjska…

M.M.


Podijeli

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here