Podijeli

U pucnjavi na raskrižju Vukovarske ulice i Avenije Marina Držića u petak navečer teško je ozlijeđen 30-godišnjak koji je sam potražio liječničku pomoć, dok je 32-godišnjak koji je na njega pucao doveden na kriminalističko istraživanje, izvijestila je jutros policija, koja tu pucnjavu ne povezuje s nedavnim obračunom dviju obitelji u Vukomercu…

PONOVO PUCNJAVA u Zagrebu: ‘Muškarac je iskočio iz auta i počeo pucati’…FOTO-VIDEO

U sukobu koji se dogodio u petak oko 20:40 sudjelovalo je više osoba, utvrdila je policija. Sudionici sukoba na raskrižje su došli s dva osobna vozila. Iz onog marke Seat bosanskih oznaka 32-godišnjak je iz vatrenog oružja teško ozlijedio 30-godišnjaka koji se dovezao vozilom marke Audi mađarskih nacionalnih oznaka.

Jedna osoba koja je sudjelovala u obračunu uspjela pobjeći

Ozlijeđeni 30-godišnjak sam je potražio liječničku pomoć u Klinici za traumatologiju gdje mu je ustanovljena teška tjelesna ozljeda, a riječ je o prostrjelnoj rani. 32-godišnjak je u službenim prostorijama na kriminalističkom istraživanju.

Iz policije su rekli da vrše kriminalističko istraživanje nad osobama od kojih je jedna u bijegu i policija za njom traga. Tri osobe nad kojima policija vrši krim obradu su hrvatski državljani, no imaju prebivalište u Mađarskoj, a riječ je o muškarcima. Oni su zbog nedjela već evidentirani, no ne u posljednje vrijeme.

Iz policije kažu da se ovo ne može dovesti u vezu s pucnjavom u Vukomercu i da je Zagreb siguran grad

Policija pucnjavu na raskrižju Vukovarske i Držićeve ne povezuje s događajem u Vukomercu, gdje je u srijedu 12. rujna u obračunu dviju obitelji izbila pucnjava u kojoj su oštećeni kuća i sedam automobila, no srećom nitko nije bio ozlijeđen.

“Ovaj događaj ne može se dovesti u vezu s događajem u Vukomercu”, rekli su. Na pitanje je li riječ o obračunu romskih obitelji, iz policije su kazali da je ovdje riječ “prvenstveno o sukobu dvije osobe zbog neriješenih imovinskih odnosa”, no nisu demantirali da je riječ o Romima.

“Bez obzira na ovo može se reći da je Zagreb definitivno siguran grad”, poručili su iz policije.H

D.K.


Podijeli

1 KOMENTAR

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

20 − jedan =