Policija: Ministrica je vozila auto s nevažećom vozačkom dozvolom…Djevojčica je teže ozlijeđena…

Djevojčica je teže ozlijeđena te su ju prevezli u bolnicu u Osijek...  

Podijeli
 •  
 •  
 •  
 •  

Policija je objavila detalje prometne nesreće u kojoj je u subotu sudjelovala ministrica ministrica regionalnog razvoja Gabrijela Žalac…  

Zbog nevažeće vozačke dozvole je dobila kaznu od 1000 kuna no odmah je platila na mjestu pa je kazna bila 500 kuna… Ministrica Žalac je vozila trijezna, piše 24.sata.hr

Očevidom prometne nesreće koja se dogodila oko 10 sati u Vinkovcima, u Ulici Sv. Ćirila i Metoda, utvrđeno je kako je „Peugeot 308“, vinkovačkih registracijskih oznaka, upravljala žena (40) iz Vinkovaca, kažu u PU vukovarsko-srijemskoj.

– Do prometne nesreće je došlo kada je 10-godišnje dijete neoprezno pretrčavalo kolnik u trenutku kada se kolnikom kretalo osobno vozilo te je došlo do udara vozila u dijete – priopćila je policija.  Djevojčica je teže ozlijeđena te su ju prevezli u bolnicu u Osijek.   “Radi se o prijelomu desne potkoljenice, i to obje kosti – i lisne i koljenične. S obzirom da nemamo u bolnici dječjeg kirurga, djevojčica je premještena na liječenje u KBC Osijek. Nije životno ugrožena”.Ministrica je vozila trijezna, ali  je vozila s nevažećom vozačkom dozvolom.   – Izrečena joj je novčana kazna u iznosu od 1000,00 kn, odnosno 500,00 kn ukoliko se plati na mjestu utvrđenja prekršaja, što je vozačica odmah i učinila – priopćila je policija, piše 24.sata.hr.

D.K.

 

 

 


Podijeli
 •  
 •  
 •  
 •  

53 KOMENTARI

 1. Pitam se dali će se kod nas nešto odraditi po zakonu, dali će biti kažnjen ko svi mi?? Vjerojatno ne, to je naša stvarnost, to je Hrvatska to je vjerodostojnost to je HDZ-SDP

 2. Dali bi Dijete stradalo? danije vozila a nije smijela voziti.Bezobraluk ni uvidaj nije gotov gospodja?kaze Dijeteje krivo.Jasam polagao u austriji.Napredavanuj je predavac napomenuo ,Da u voznji nikada ne zaboravimo . ,dao Djeci, starijim osobama ,i vidno Alkohliziranim poklonimo posebnu paznju. Jersu oni iskljuceni iz Povjerenja,dace pravilno reagirati.

 3. Žao mi je djeteta,a sad me zanima kakav će biti kriterij za nju i da li smo svi jednaki,a još nevažeća vozačka,kao da je nema,jer ako kod sebe kad voziš ,zaboraviš ponijeti dozvolu pa platiš kaznu,a kamo lio ovo.

  • Moj Beki di si vidio u HR ali nisi cita Kazneni zakon lipo pise bogatasi nijihova rodbina i oni na visokim foteljama su izuzeti od ovog zakona,za sve druge se primjenjuje npr.radnike,stare babe koje pecu rakiju,sirotinju sta skuplja boce po kontenjerima…,te triba strogo kaznit odmah zatvorit?

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

jedan × četiri =