Podijeli
 •  
 •  
 •  
 •  

Fotografije jasno pokazuju tretman, postupak prema hrvatskom branitelju, generalu HV-a Đuri Brodarcu i srpskom okupatoru pripadniku agresorske vojske, osumnjičenom za ratni zločin počinjen nad hrvatskim građanima u Domovinskom ratu.

1-Policijsko privođenje generala HV-e Đure Brodarca
2-Policijsko privođenje u Vukovaru srba osumnjićenih za ratni zločin
2-Policijsko privođenje u Vukovaru srba osumnjićenih za ratni zločin

Je li to jednakost u postupku prema Ustavu RH?

Gdje su razno-razne udruge za ljudska prava?

Gdje su braniteljske udruge?

2-Policijsko privođenje generala HV-a Đure Brodarca

Je li to jednakost u postupku prema Ustavu RH?

Jednakost u postupku, pravednost i pravda ne stanuju u Hrvatskoj!

Hrvatska Vlada je na potezu!

Uredila-Lili Benčik / Braniteljski portal


Podijeli
 •  
 •  
 •  
 •  

27 KOMENTARI

 1. ovim banalnim cinom su nam nesvjesno pokazali da su Hrvati ponovno ostali bez drzave i da imaju samo iluziju iste…da li to znaci da cemo se morati opet klati za svoj komad zemlje… NARAVNO!!! ako mislmo biti svoji na svome jer odbijam prihvatiti da sam ptratio 5god za ovo…..DAJ NEKA MI NETKO KAZE KOGA TREBA UBITI DA SVE OVO STANE…..JA CU GA UBITI!!!!! sramota sramota sramota……….opet smo lovina a lovac isti….

 2. To je slika nase tuzne stvarnosti. Branitelje,domoljube,postene gradjane se progoni i zavezanih ruku privodi ,a srbocetnici ne samo da su na uglednim radnim mjestima vec ih se privodi kao da idu na kavu.SRAM NEKA JE OVE VLASTI.SUTE SVI: sutee kojekakve udruge ,suti premijer suti i predsjednica ,A O SABORNICIMA JUGOVICIMA (u vecini) DA NE GOVORIM.DRUGI NARODI ODLUCNO RJESAVAJU SE BAHATE VLASTI KOJA SLUZI SEBI. ZA DOM SPREMNI.

 3. Sve ovo je samo predstava za branitelje i narod. I to losa predstava kao da smo glupi i ne vidimo da je to samo igra. Neka Pupovac i njegovi uzivaju. Zasluzili su to kad su sami branitelji izdali sami sebe. Bljutavo ali istinito.

 4. Braniteljske udruge…….ha ha ha kako to gordo zvuci. Prodale bi one i sebe same za koju privilegiju. Unistile su samu bit Domovinskog rata. Sram vas bilo zbog tisuca poginulih branitelja.

 5. Nabijem na kurac sve koji su u Hrvatskoj vrijedniji od običnog čovjeka – s tim u svezi sve glasače HDZa i SDPa, sve poklonike lika Franje Tuđmana, sve takve fanove Tita, sve koji su vezom ili novcem umirovljeni i sve koji žive od stranačkog blejanja. Posebice nabijem na kurac sve generale koji su bili stotinama kilometara daleko od ratišta i nikada nisu ni vidjeli stoku koja je srcem stvorila Hrvatsku.
  Jednom riječju, mamu vam jebem kukavičku za sve što ste pokrali. Ni jednog grama nema tu Hrvatstva.
  Iskopajte si pokradeno oružje i sami si presudite jer časni Hrvati ne trebaju đubretare poput vas. Ne trebaju zasrane institucije i ne trebaju pedere iz navedenih zakonodavaca!
  Kada se probude pravi Hrvati, biti će krvi do koljena, no nitko im neće suditi.
  Zato jer čisti Hrvati ne dižu ruku na svoj rod, nego čiste jugoslovenske pičke koje uništavaju sve Hrvatsko ,zaštićeni zakonom.
  I ne pišite nikada više da postoji Hrvatska policija! Niti postoji Hrvatski zakon, niti sud, niti policija.
  Postoje isključivo pederi u službi uništenja svega što ima bilo što normalnoga u genima.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

dvanaest − 2 =