Podignuta optužnica protiv kume ministrice Žalac zbog nepružanja pomoći…

Općinsko državno odvjetništvo u Požegi podiglo je optužnicu protiv Marijane Obradović, kume ministrice Gabrijele Žalac...

Podijeli

Općinsko državno odvjetništvo u Požegi podiglo je optužnicu protiv Marijane Obradović, kume ministrice Gabrijele Žalac, koju se tereti za nepružanje pomoći…

Prema optužnici, Marijana Obradović tereti se da je 30. prosinca 2018. u 18.35 u Jakšiću upravljala Golfom požeških oznaka, krećući se Osječkom ulicom. Naletjela je na Nataliju Baričević (35) koju je oborila na tlo pri čemu je Natalija Baričević, navodi tužiteljstvo, lakše ozlijeđena.

Nakon toga, Marijana Obradović se nije zaustavila niti je pružila pomoć ozlijeđenoj pješakinji nego je napustila mjesto nesreće, unatoč tome što je bila u mogućnosti pružiti pomoć ozlijeđenoj pješakinji bez ikakve ozbiljne ugroze za sebe ili drugoga.

U optužnici se navodi i da joj je utvrđeno nekoliko prekršaja da će protiv nje biti pokrenut i prekršajni postupak. Konkretno prekršajno je prijavljena zbog vožnje u alkoholiziranom stanju, jer nije propisno vozila i jer je prevozila djecu koja nisu bila u autosjedalici, piše Večernji list.

D.K.


Podijeli

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

7 + 10 =