Naslovnica Hrvatski branitelji IN MEMORIAM Počast hrvatskom branitelju Denisu Špiki poginulom na Ražovljevoj glavici…

Počast hrvatskom branitelju Denisu Špiki poginulom na Ražovljevoj glavici…

Osjećamo veliki ponos što smo bili sudionici operacije Maslenica i što smo dali svoj doprinos u oslobađanju okupiranih područja i taj dan nećemo nikad zaboraviti...

Podijeli

Cvijeće i svijeće kod spomen-ploče Denisu Špiki na Ražovljevoj glavici…

Na Ražovljevoj glavici, mjestu pogibije hrvatskoga branitelja Denisa Špike, jučer su predstavnici svih sudionika 20. memorijala koji nosi njegovo ime na spomen-ploču položili vijenac i upalili svijeće odajući mu počast.

Osjećamo veliki ponos što smo bili sudionici operacije Maslenica i što smo dali svoj doprinos u oslobađanju okupiranih područja i taj dan nećemo nikad zaboraviti – rekao je ratni zapovjednika Joško Pulja.

Nazočnima se prigodnim riječima obratio njegov ratni zapovjednik i košarkaški trener Joško Pulja koji se, među ostalim, prisjetio tih teških dana kada se dogodila tragedija. Pulja je kapetanu KK-a Split uručio originalnu majicu s juniorskog Europskog košarkaškog prvenstva koje je 2002. održano u Stuttgartu, na kojem je hrvatska juniorska reprezentacija, predvođena tadašnjim izbornikom Puljom i kapetanom Rokom Ukićem osvojila prvo mjesto.

A.G.


Podijeli