PLITVICE – ODVOJENI PROTOKOLI: Milanović – Odbijeno je zajedničko polaganje vijenca iz epidemioloških razloga. Vjerojatno da međedi ne pokupe koronu na otvorenom prostoru. Nije sabotirao mene, sabotirao je Hrvatsku.

- Odbijeno je zajedničko polaganje vijenca iz epidemioloških razloga. Vjerojatno da međedi ne pokupe koronu na otvorenom prostoru. Nije sabotirao mene, sabotirao je Hrvatsku. Protokol ima svog smisla, nisam ljubitelj, ali ima smisla, rekao je Milanović....

Podijeli
  •  
  •  
  •  
  •  

Foto screenshot

Predsjednik Republike Hrvatske Zoran Milanović položio je vijenac ispred Spomen obilježja Josipu Joviću u 9 sati. Nešto kasnije stao je pred novinare te ponovno komentirao premijera Plenkovića, Pupovca te izbor predsjednika Vrhovnog suda….

– Odbijeno je zajedničko polaganje vijenca iz epidemioloških razloga. Vjerojatno da međedi ne pokupe koronu na otvorenom prostoru. Nije sabotirao mene, sabotirao je Hrvatsku. Protokol ima svog smisla, nisam ljubitelj, ali ima smisla, rekao je Milanović.

 

– Mene ne smeta ako mi netko kaže da sam iskompleksirani lažov. Ne može on sa mnom ‘oko u oko’ razgovarati. Svatko ima komplekse prema nekome, ali baš prema njemu? Nismo isti ekosistem, ja sam orao, a on je nilski konj. Papa lopoče, ali ima opaku narav. Nilski konj je opasniji od hijene. Ja sam sokol. Nije ni to lijepo, ali nije strvinar, kazao je Milanović, donosi HRT.

– Njegovi jataci me nazivaju Mussolinijem i Staljinom. Predsjednik Srba koji je u ovoj općini dobio manje glasova Srba nego ja, i dok se god takvi ljudi budu kukavičkiskrivali iza svog srpstva, govorili da ih nazivam prljavima zato što su Srbi, ne mogu na to šutjeti. Da mi čovjek kao Pupovac kaže da sam Mussolini, ne znam jesu se njegovi didovi borili s Rade Končarom, kojeg se strijeljalo. Ili taj isti Puhovski koji se počeo potucati po hrvatskim medijima kaže da sam Staljin, kazao je.

– Mi nismo isti. Ovu priču nisam započeo. Htio sam da ovo prođe lišo, da krenemo čistiti tu ribetinu smrdljivu, a Plenković to ne dopušta. Ja sam razgovarao s nekim ljudima, jedna osoba je bila u dilemi, četvero je bilo zainteresirano, moj izbor je bila Zlata Đurđević. Đurđević je bila protivnica lex Perkovića kojem se daje veći značaj, a nema nikakav značaj. To je beznačajan zakon, a kasnije je išao postupak izručenja tih ljudi. Nama su odbili izručiti Radoševića po istoj osnovi. To je zločinačko udruživanje protiv hrvatskog pravosuđa. Razgovarao sam s ljudima koji nisu potkupljivi, koji nisu HDZ-ovi, koji nisu SDP-ovi, kazao je Milanović…

Jučer se Milanović okomio na Plenkovića i ostale-Pupovac je zaštićen kao panda u ZOO

T.H.


Podijeli
  •  
  •  
  •  
  •  

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

dva × 3 =