Petrov: Podnesena ostavka Dalić govori sama po sebi…radi se o mračnom načinu na koji funkcionira ova država…

Odbacio je prozivke premijera Andreja Plenkovića da je Most, dok je bio u Vladi, o svemu bio obaviješten...

Odbacio je prozivke premijera Andreja Plenkovića da je Most, dok je bio u Vladi, o svemu bio obaviješten.
Podijeli
 •  
 •  
 •  
 •  

Čelnik Mosta Božo Petrov izjavio je u ponedjeljak, komentirajući ostavku potpredsjednice Vlade i ministrice gospodarstva Martine Dalić zbog afere “Hotmail”, kako činjenica da je ostavka podnesena govori sama po sebi.

“Nikakvo podsjećanje na okolnosti koje su postojale ne pomažu kod činjenice da je postupak izvanredne uprave kompromitiran”, izjavio je Petrov novinarima. Odbacio je prozivke premijera Andreja Plenkovića da je Most, dok je bio u Vladi, o svemu bio obaviješten. “U ovom trenutku jedino je bitno da Most s namještanjem poslova savjetnicima, a o tome ovdje govorimo, nije imao i nema ništa. To uostalom potvrđuju i objavljeni mailovi”, poručio je Petrov. Mostov čelnik se ne slaže ni s Plenkovićevom izjavom da se radi o “malim sjenama koje bacaju ljagu na dobro odrađen posao”. “Upravo suprotno, sve što je objavljeno govori da se ne radi o malim sjenama, nego prilično mračnom načinu na koji funkcionira ova država”, poručio je Petrov.H

A.K.


Podijeli
 •  
 •  
 •  
 •  

29 KOMENTARI

 1. Vegeta boy. Plenky ga je otkanta bez da je obrvu pomaka. A sve ostale reakcije mu počivaju na povrijeđenosti što nije dio velikih igrača. Ima je ministra pravosuđa, MUP-a i ,čini mi se, gospodrarstva, a on je bija predsjednik Sabora. A on primjetija da nešto ne štima u Agrokoru kad je već osjeća Plenkijevu cipelu na svojoj profinjenoj guzi. Kompleksi su zajebana stvar. Evo vidim Metković je procva dok je on bija na vlasti. Vegeta boy. Svakome začin, a nikad glavni sastojak. Još jedan iz niza koji se trudi da obmanama dobije glas od napaćenog nam naroda i živi od rada da ništa ne radi.

 2. Petrovu najprije ispitaj sebe
  pa onda dijeli drugom savjete.Vi psihijatri ste toliko isfrustrirani da vas covjek i u bolnici treba zaobic.Politika se ne vodi na vlasitu ruku kao ti.Raspao ti se most da ti ni peljeski neče pomoci.Sjeti se samo zavrzlama i lazi kada si htio gradit kuću za 7 clanova.A vidi danas zdanja.Ja bi se pokrio po usima i ne gurao nos tamo gdje se packe dijele.Boze me oslobodi tako “svetih” ljudi.Zato je Gospodin tako visoko da mu svako ne čerupa skute sa zemlje.Nikada a mozda ni tada nisi i ne možes biti veci katolik od pape.Zato izrazito volim svoju katolicku vjeru i drzim se hodanja po zemlji.

 3. Dobro ste poceli ,staje sada,gdje je zapelo sto ste se usutili ? Pa zar nevidite da su ovi iz nenarodne vlasti uznemireni,Bozo to si ti kao psihijatar trebao registratirati i krenuti u ofanzivu ! Najaci aduto su vam sto niste kompromitirani,koliko znam nakon odlaska jugo oficircine sada ste mislim ocisceni od tog udbasko- kosovskog izdajnickog kadra,otvorite otvorenu ” paljbu” iz svih raspolozivih orudja,zajedno sa vama slicnima,a na kartu izaje ,suocavanja protivnika sa zlocinackom partizans kom,komunisticko- udbaskom prosloscu,morate se docepati komunistickih arhiva i gotovi su !!!
  Bog i Hrvati !!!

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

8 + 18 =