Podijeli
 •  
 •  
 •  
 •  

Republika Hrvatska je u više navrata isplatila odštetu djeci ili obitelji ubijenih Srba u hrvatskom obrambenom Domovinskome ratu. Prvi puta je to uradila još početkom 2013. kad je u građanskoj parnici priznala odgovornost za zločine počinjene tijekom i nakon Vojno-redarstvene operacije Oluja 95. Djeci srpskih supružnika Berić iz sela Varivode, Općinski sud u Kninu dosudio je odštetu od 72.000 eura. Oštećeni su izjavili da su djelomično zadovoljni. Prema tadašnjem mišljenju nevladinih udruga, istraga  u ovom slučaju nikada nije temeljito provedena. Za zločin su bila optužena šestorica hrvatskih vojnika, no postupak je obustavljen zbog nedostatka dokaza, pa se i dalje ne zna tko je za njega odgovoran.

-NEPOBITAN DOKAZ: VUKOVAR SU SRPSKI AGRESORI BOMBARDIRALI NAPALMOM!…

To je tek jedan primjer u kojem je odštetu za ratni zločin Srbima platila Hrvatska, a takvih priča ima još. Obično Republika Hrvatska plati, a nakon toga traži povrat sredstava od onih koji su osuđeni, a u vrijeme Domovinskoga rata bili su na strani pobjednika.

Znači, mi Srbima, odnosno agresoru na Republiku Hrvatsku plaćamo i odštete, što je van svake pameti! Nu, još nismo čuli da je recimo Beograd, odakle je i krenula velikosrpska agresija za bilo koji ratni zločin nad nevinim hrvatskim civilima platio samo jedan euro odštete!

Pogledajte planove srpskih agresora o osvajanju Hrvatske…

Evo, sada su identificirali škabrnjskog krvnika Zorana Tadića, koji se tereti da je kriv za teška ubojstva, da je zvjerski pobio 43 nevinih Hrvata u Škabrnji, pretežno žene, starce i djecu, ali i zarobljene branitelje ovoga mjesta.

Hoće li i njihovi najmiliji dobiti odštetu?

A što je s nevino pobijenim Hrvatima u Vukovaru, Voćinu, Lipiku, Pakracu, Osijeku, Lovasu, Tovarniku, Saborskom, Gospiću, Šibeniku, Dubrovniku, Splitu, Karlovcu, Kninu, Ogulinu, Vinkovcima, Županji, Slavonskom Brodu…?

Hoće li odštetu dobiti i obitelji pobijenih i prognanih Hrvata iz Bosanske Posavine?

Zakon je navodno jednak za sve, a zločin je navodno – zločin!

Ili se to nama samo tako čini?

Mladen Pavković

POGLEDAJTE VIDEO –OVDJE https://youtu.be/P-xnuAg4kJc?t=8


Podijeli
 •  
 •  
 •  
 •  

6 KOMENTARI

 1. Tako tako najveća govna u Hrvatskoj povijsti. Nema tog četnika koji je nad Hrvatskom počinio većeg zločina od Tuđmana i Šeksa, pa nadalje svih post komunističkih HDZovaca i SDPovaca. Dobro ste se nakrali ližući stranački šupak? Isto je bilo i u šugoslaviji. Pa tko bi tražio oštetu od braće srpskih komunista? Da možda nebi Šeks, branitelj najvećeg govna Šešelja?
  Dajte me strpajte u zatvor jer me ušutkati nećete. Zatvor mi je bolji izbor od robijanja pod reformiranim komunjarama koji promijeniše ime na krvi moje naivne braće.
  Sramota svih sramota u čitavoj Hrvatskoj povijesti su samo i isključivo oni koji prema pisanom zakonu najvećeg hrvatskog štakora – Vladimira Šeksa, ikada dadoše zeleno svjetlo za opću pljačku moje lijepe zemlje.
  Uživajte u svojim dubokoumnim izborima i ponosite se rezultatima svojih izbora. Fuj

 2. Hoce udruzene stranke desnice koje se spremaju nastupati zajedno. Njih ni njihove roditelje nitko ne ucjenjuje udbaskim ili KOSovskim dosjeima iz Beograda. Ako to zelimo moramo im dati svoj glas na izborima.

  • Ivanka Peh , vrana vrani oči ne kopa. Kako bi Tuđman tražio odštetu od onih kojima je titrao jajca do neki dan. Nisu li mu zetovi srbi i nije li bio general kada se ni desetnik nije moglo biti bez podobnosti. Samo stranački slijepci ne vide razliku.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

dvadeset + 6 =