Pavković: Sramotna presuda sramotnom četničkom kapetanu!

Aktualni gradonačelnik Grada Knina još je do jučer tvrdio da u tome kraju nije bilo četnika zadnjih 70 godina! Čemu, zašto?..

screenshot
Podijeli
 •  
 •  
 •  
 •  

Sramota. Dragan Vasiljković, (62), poznatiji kao kapetan Dragan, itekako može biti zadovoljan presudom Županijskog suda u Splitu. Nepravomoćno je osuđen na samo 15 godina zatvora, a proglašen je krivim za dvije točke optužnice: zlostavljanje zatvorenika na Kninskoj tvrđavi i napad na Policijsku postaju u Glini! S obzirom da je u australskom i splitskom pritvoru već „odsjedio“ 12 godina, postoji mogućnost da će se vrlo brzo vratiti u Beograd, gdje će ga dočekati kao „narodnog heroja“. Eto, to je nama „naša borba dala“!
Ovaj ratni zločinac tijekom obraćanja sudu je izjavio da je ponosan na svoj ratni put i na Kninđe od kojih „nitko nije optužen za nikakav zločin“. Javnost je u sudnici nasmijao izjavom da Hrvati u Australiji uz fotografiju Ante Gotovine drže i njegov portret.
Kapetan Dragan, koji ima i australsko državljanstvo, uhićen je prije 11godina u Australiji gdje je živio pod lažnim imenom i bio trener golfa. U srpnju 2005. izručen je Hrvatskoj.

U cijelom tom cirkusu oko jednog srpskog zlotvora, zanimljivo je da su od aktera u hrvatskom obrambenom Domovinskom ratu opet bolji prošli agresori nego žrtve. Naime, dovoljno je spomenuti presudu Veljku Mariću, Vladimiru Milankoviću, generalu Glavašu, Mihajlu Hrastovu, Norcu, Kordiću, braniteljima iz Lore i brojnim drugim Hrvatima, sudionicima rata koji su tri puta gore prošli nego razni Vasiljkovići. Tako je samo primjera radi jedan nevini hrvatski branitelja Veljko Marić osuđen u Beogradu na nevjerojatnih 12 godina zatvora, a Milanković po zapovjednoj odgovornosti na deset! A Kapetan Dragan na 15!

Koliko je dosad samo hrvatskim branitelja optuženo ili osuđeno? Navodno su ih „puni“ zatvori!

Aktualni gradonačelnik Grada Knina još je do jučer tvrdio da u tome kraju nije bilo četnika zadnjih 70 godina! Čemu, zašto?

Podsjetimo se javne objave gradonačelnika Knina Jelića: Nije li „slučajno ili namjerno” napisan tekst na Jelićevom Facebook profilu u kojem Marko Jelić, kandidat za gradonačelnika,Grada Knina- simbola Domovinskog rata, Grada heroja, i Grada u kojemu se slavi Hrvatska pobjeda nad srbo-četničkim agresorom, besramno u svojoj objavi zaključuje: (citiramo) – I ne nismo ni četnici, ni partizani, ni ustaše – MI SMO LJUDI, a ovih spomenutih nema već 70-tak-godina i tako će ostati. (završen citat)

Snimke krvnika Dragana: Pred ‘knindžama’ je glumio junačinu

Vjerujemo da će se sada javiti i razni „mirotvorci“ ala Pusić, Teršelič, Stazić, novinari četničkih Novosti na čelu s Pupovcem, Matula, Josipović, Mesić i njima slični i „popljuvati“ ovu presudu, nakon koje oni, ali i Vasiljković mogu „slaviti“, jer je još jednom „dokazano“ da se – zločin isplati! (Vasiljković je u australskom pritvoru imao tretman kao u hotelu!)

I onda se neki čudom čude da je dosad oko tri tisuće hrvatskih branitelja izvršilo suicid, a da ih se najmanje još tri puta toliko pokušalo ubiti!

Mladen Pavković,
predsjednik Udruge hrvatskih branitelja Domovinskog rata 91.,(UHBDR91.)


Podijeli
 •  
 •  
 •  
 •  

24 KOMENTARI

 1. Koji vam je K….. sutstvo je sotonsko jugoslavensko,znaći da narod mora ustat ponovo i pod hitno napravit Lustraciju. I znaj te svi koji ćitate ovo treba nam jedinstvo,a ne da nas rastacu

 2. e njegovi poklali moje, u predgradju Benkovca,do danas niko nije odgovarao za pokolj kao i on jer poklani bez svjedoka e to je nase pravosudje , eeee zasto mnogi nasi zivote dali . SRAMI SE NASE PRAVOSUDJE!!

 3. Da su mu sudili Titini ne bi bilo ni D od Draganceta , a kod nas liso prolazi ! Da je bilo dat ovu drzavu u ruke onima koji su je stvarali ne bi ni bila ovoliko pokradena , a ne bi ni ovaka presuda bila ovaka kakva je . Svaka bi se suza nasi majki naplatila , a ne bi ni oni setali po Hrvatskoj di in padne na pamet !

Comments are closed.