Pavković: Pupi, budi ono što jesi. Ne srami se…U formi spota tobože satire, se ruga Hrvatima, hrvatskim braniteljima i svima koji hrvatski dišu…

Dakle, Pupi budi ono što jesi, ne pretvaraj se da si ono što nisi...

Na fotografiji Milorad Pupovac.
Podijeli

„Odličan“ predizborni spot o Miloradu Pupovcu snimio je sin navodnog bivšeg istaknutog  Udbaša Đorđa Ličine – Predrag, koji je navodno i talentirani redatelj…

S obzirom da znani Pupi (kako se naziva i u spotu) nema ništa pametnog za reći, mladi srbijanski režiser je odlučio da ga prikaže u formi tobože satire, kako se ruga Hrvatima, hrvatskim braniteljima i svima koji hrvatski dišu.

Strašan je podatak da je taj i takav čovjek predavao na zagrebačkom Filozofskom fakultetu i u vrijeme hrvatskog obrambenog i pobjedničkog Domovinskog rata.

U spotu se ističe, kao šala, da je „ pravi Pupovac do 95. godine zubar u tzv. Republici Srpskoj  Krajini, pravim imenom Milan Babić.“

Ispravno bi bilo da je „pravi Pupovac do 95. virio iz zadnjeg dijela dr. Vojislava Stanimirovića, koji ga je i „izmislio“.

O ostalim glupostima ovog spota u kojem se „“svi mogu prepoznati“ ne treba trošiti riječi, već naglasiti da sve ono što Pupi u ovom uratku kao govori za druge, da je to zapravo on i njemu slični.

Ovom jadnom politikantu itekako odgovara i slogan pod kojim njegova stranka vodi kampanju „Budi ono što jesi, poštuj ono što nisi“.

Dakle, Pupi budi ono što jesi, ne pretvaraj se da si ono što nisi.

Vjerujemo da nakon ovih parlamentarnih izbora više ne će biti mjesta za ovakve politikante u vladajućoj strukturi, jer ukoliko se to opet dogodi hrvatski branitelji će se ponovno morati pitati- zar smo se za ovakvu državu borili?

Autor / Mladen Pavković


Podijeli