Podijeli

Savez antifašističkih boraca i antifašista Republike Hrvatske, dakle Titovi partizani koji su se borili za Jugoslaviju, uputili su sramno otvoreno pismo  predsjedniku Hrvatskog sabora Gordanu Jandrokoviću…

Na sličan način nešto ranije napali su i predsjednicu Republike Kolindu Grabar – Kitarović.

Bivšim partizanima, (kojih svakim danom ima sve više, kao mladog graha!), a koji su nekada pjevali „nosim kapu sa tri roga i borim se protiv Boga“, zasmetala je izjava predsjednika Sabora u svezi najnovijih događanja oko Bleiburga.

-Antifašisti napali Jandrokovića: Partizani nisu ubijali žene i djecu, već su smaknuli određeni broj ustaša i četnika

Oni tvrde da je Jandrokovićeva izjava „skandalozna“, odnosno da nije istina da je Jugoslavenska narodna armija na Bleiburškom polju u svibnju 1945. ubijala žene, djecu i nedužne Hrvatske vojnike, da ne zna gotovo ništa o II. svjetskom ratu u Europi, da namjerno prešućuje da se tamo nisu dešavala  baš nikakva ubojstva. Zatim navode da je JNA „SMAKNULA određeni broj ustaša, četnika, kao i CIVILA, koji su (čujte sad ovo!) ustašama služili tijekom cijelog II. svjetskog rata.“

Potom ističu da je to „bila ODMAZDA za sve one zločine počinjene od travnja 1941. do svibnja 1945. godine u Jasenovcu, Jadovnom, glinskoj Crkvi, Logoru Danica, Vukovaru, po selima Korduna, Banije, Like, Slavonije, BiH“ te da su „ODMAZDU provodile i sve oružane snage Europskih država nakon II. svjetskog rata“, ali da „samo vlast HDZ komentira i nariče nad poraženim nacističkim snagama kojima pripadaju i ustaše“, itd. i tako redom.

Dakle, jadni „antifašisti“ nastavljaju tamo gdje su 1989. godine stali.

Lažu i mažu, sve u šesnaest.

Međutim, sada su ipak priznali da je i nakon završetka II. svjetskog rata bilo ubijanja, tj. – odmazde, što je za te „tupane“ (svaka čast iznimkama) bilo nešto posve normalno.

Kakvo suđenje, kakav sud!

Metak u čelo, po hitnom postupku, neprijateljima komunizma, Tita i partije!

„Antifašisti“ tvrde da je  JNA „smaknula i određeni broj civila, koji su služili ustašama“.

To za njih, pobjednike, nije nikakav zločin, odnosno tko nije bio uz njih dobio je (bez suda i suđenja) što je i zaslužio – metak ili sjekiru u glavu!

Zanimljivo je da oni spominju i zločine u prvom ustaškom logoru Danica u Koprivnici. U vrijeme komunizma „povjesničari“ su tvrdili da je tamo pobijeno oko 30 tisuća ljudi, zatim dvadeset, pa tri tisuće, da bi se na kraju došlo do podatka da nema ni jedan (ni jedan pravovaljani podatak) da je itko tamo ubijen! Sve je bilo i ostalo na rekla-kazala.

Nu, zamislite, što bi se dogodilo, da su hrvatski branitelji nakon hrvatskog obrambenog Domovinskoga rata bez suda i suđenja, kao partizani, iz osvete, za sva zla, od Vukovara, Voćina, Saborskog,  Škabrnje, Pakraca, Knina do Dubrovnika, kako oni kažu, smaknuli,  i civile koji su recimo sve do 1996. bili u društvu srbijanskih i inih četnika?

S druge pak strane, postavlja se pitanje, kako ti „antifašisti“  odjednom sve znaju i o Bleiburgu, a u vrijeme Tita i partije o tome nisu znali ništa?

Bleiburg, kao i svi drugi mnogobrojni zločini ovih, kako je jednom lijepo rekao njihov „komandant“ Ivo Josipović, koji nose lijepe kape partizanke, koje su poruka ljubavi i mira, godinama je bio tabu tema. O ovoj najvećoj klaonici Hrvata još se danas ne uči u školama!

Sramotno, ali je tako.

Ovi čudni „antifašisti“ (svaka čast iznimkama) i dalje samo i jedino priznaju Jugoslaviju i Tita, ali ne i Domovinski rat, predvođen prvim hrvatskim predsjednikom i vojskovođom dr. Franjom Tuđmanom.

Oni svih ovih godina nariču nad poraženim srbijanskim i inim četnicima u proteklom ratu, oni slave zločinačku JNA koja je ubijala i mučila Hrvate, poglavito u Vukovaru, Voćinu i Škabrnji.

Ne, nije to bila neka druga armija, to je bila ta ista JNA koja je za odmazdu i nakon II. svjetskog rata ubijala i civile!

Dok je trebalo braniti Hrvatsku, tih „junaka“ nije bilo nigdje, odnosno bili su ih puni podrumi.

Stoga, neka već jednom zašute, tim više što su davno prošle njihove dogodovštine (budalaštine brže od svjetlosti) ala: „Mirko, pazi metak! Hvala Slavko. Spasio si mi život!“

Mladen Pavković,

predsjednik Udruge hrvatskih branitelja Domovinskog rata 91. (UHBDR91.)

**Stavovi izneseni u kolumnama i komentarima su osobni stavovi autora i ne odražavaju nužno stav uredništva Braniteljskog portala**


Podijeli

90 KOMENTARI

  • Glupane, Hrvatska se 1918. spasila ulaskom u Jugoslaviju, uostalom mi Hrvati smo izmislili jugoslavenstvo, osnovali JAZU 1865. Jugosalvija je spasila Hrvatsku i 1945. Ili misliš da bi Saveznici tada nagradili poražene ustaše državom ? Priznali NDH? Budala si.

  • I? Dvaput je tokom WW II objavljena amnestija za prelazak u NOV. Mnogi četnici su prešli, ali i mnogi Hrvati, domobrani, čitave postrojbe sa zapovjedništvom. Budale nisu iskoristile priliku priječi pobjednicima. Na Blajburgu su Slovenci likvidirali svoju Bijelu Gardu na Kočecvskom Rogu, četnici svoje na Maclju, a “naši”-“naše”,po principu, “svak svoje”. Pusti onu budalu Simu Dubajića, pa neće se valjda hvaliti da je ubijao Srbe ?

  • Ma koje pomirenje? Iskorišteni ste. Jugu je demontirala Partija svađom među komunistima, udba je režirala osamostaljenje Hrvatske da se dijaspori uzmu novci i da se pokrade socijalističko blago. Narodu je bačena kost demokracije da si je glođe, privid “slobodnih izbora”.Tuđman je odabran jer je bio dvocijevka, malo komunist, malo ujkan. Zašto je likvidirao Kraljevića, Paradžika ? Udba i komunjare su i dalje na vlasti. Progledaj !

 1. CRVENI STALJIN.BOJŠEV.FAŠISTI UBIJALI SU HRV.MASOVNO BEZ SUDA U I POSLIJE II SVJ.RATA POSEBICE SVE NAPREDNE PAMETNEI ŠKOLOVANE HRVATE ŽENE I DJECU DA NAS JE MANJE RRADI LAKŠEG STVARANJA BIVŠE ŠUGOSLAVIJE KAKO JE ZVAO.KOMUNIST.VELEPOSLANIK JURE BILIĆ JER NIJE MOGA IZGOVIRIT SL.Y OK.!?

 2. Dali je ova Hrvatska normalna? NIJE!! Koga predstavljaju ovi crveni kmeri? Partizanske koljače i mrzitelje hrvatske! Pa Ako ste se vi i vaši borili za Hrvatsku, zašto je poslije 1945 bila jugoslavija!? Zašto nije bila Hrvatska? Protiv koga su se onda Hrvati borili 1990-1995 da bi stvorili nezavisnu Hrvatsku ?! Protiv takvih i vama sličnih jugokomunističkih smradova!!

  • Budalo, imao si 45. SRH, a šta bi ti NDH? Trebali ste biti na strani pobjednika, ali ste budale, a i budala Pavelić vas je vodio. Što nije prešo Saveznicima poslije Staljingrada i Kurska kad se znalo da je sve izgubljeno? Poslije pada Italije 1943.? Nego 45. zbrisao ko kurva i ostavio vas da izginete. Da ste se službeno, kao vojska predali 8.svibja 45. do 23:01 imali bi pravo na Ženevsku, Crveni Križ, suđenja. Ovako ste kršenjem Ženevske konvencije postali teroristi, a takvi se ubijaju na licu mjesta.

 3. Ja sam saznao sta su partizani radili 45 od jebnog prezivjelog i onaj film o Blajburgu koji je napravljen sve je istina bilo je i gore rekao je ali partizancine boli istina trebali smo ih istrebiti 91 ali onda (steta)nismo znali istinu

  • Ovi kmeri su naučili od jozinih a i mao je prepisa koju stranicu.Jesu bili igraći nema se što reč .A reka je Stazić da su slabo odradili 45e plaće stazić jer ovi danas su moderni u gey paradi bero bi mare jo da ih jozo uvati tukli bi oni šoder na goljaku.

  • Očito vam nedostaje spoznaja komunizma kao utopističke ideje i sustava revolucionarnog komunizma ( boljševizma) koji je izmučio i pobio više ljudi od bilo kojeg drugog totalitarizma! I tko je to od tih komunista u SSSR I YU živio antifašističke vrijednosti slobode pojedinca, naroda, ljudskih prava….Sasvim druga je stvar što se vi danas prijetvorno kitite perjem koje vam ne stoji i čak se ponosite tom sotonskom ideologijom!

 4. Ovi imaju smjelosti nesto govoriti pa ovi na slici su najveci fasisti. Neka se samo Fumic sjeti kolike je poslao nevine na robiju i unistio im zivot i obitelji i sad da se javlja, trebao je biti vec odavno u zatvoru za lazno sudenje i unistavanje ljudskih zivota.Zar ovi imaju morala nesto progovoriti a nema obitelji u Hrvatskoj koje nisu ovakovi zavili u crno i progonini zatvarali ubijali i sad oni opet dizu glave.Nasusno potrebna lustracija i pod hitno otvoriti goli otok za ovakove

  • Branko Ozimec Jel ti to opet branis sumske krvoloke jer pripadas njima , NDH nije bila nista lose da nije bilo tih krvoloka Titovih i ovakovih izdajnika kao sto si ti. Ti krvoloci su sve svoje zlocine pripisali NDH a bili su daleko strasniji nego bilo koje fasisticke stranke u Evropi ti Titovi krvoloci bili su pravi fasisti koji su provodili svoj fasizam 50 godina nad Hrvatima . Zar ti jade jadovni nevidis za kime se pronalaze masovne grobnice ne iza Paveliceve vojske vec iza Titovih sumskih krvoloka koji su po Tiitovoj naredbi ubijali sve sto je Hrvatsko , malo procitaj iz arhive neke stvari pa neces braniti neobranjivo, procitaj kolike je Fumic nevine poslao na robiju o cemu ti to pricas popi tabletu ako ti uopce pomaze jer danas jos samo retardi mogu braniti krvnicki rezim krvnika Tita

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

2 + 8 =