Pater Ike Mandurić otkrio tko MOĆAN stoji iza referenduma ‘Narod odlučuje’…

Da, da, iza referenduma netko stoji, da! I dobro to zapamtite.”...

Da, da, iza referenduma netko stoji, da! I dobro to zapamtite.”
Podijeli
 • 170
 • 1
 •  
 •  
 •  
  171
  Shares

Pater I. Ike Mandurić komentirao je novinske napise i izjave dijela političara da netko tajanstven i moćan stoji iz referendumske inicijative “Narod odlučuje”.

Građanska inicijativa “Narod odlučuje” organizira prikupljanje potpisa od 13. do 27. svibnja 2018. za raspisivanje referenduma o promjeni izbornog sustava.

Inicijativa je pokrenuta s ciljem da se osigura pravedniji izborni sustav – birati sposobne, a ne podobne zastupnike; političare odgovorne biračima, a ne političkim kastama i/ili interesnim lobijima.

Protiv  referenduma su HDZ, SDP i zastupnici manjina.

Referendumsku inicijativu ponajbolje je, potpuno nesvjesno i nenamjerno, opisao predsjednik Sabora i glavni tajnik HDZ-a Gordan Jandroković, kazavši da je “glavna namjera Inicijative oslabiti politički sustav te ustvrdio da umjesto toga treba jačati i demokratizirati političke stanke i edukaciju”.

Jandroković je pogodio srž problema. On bi jačao političke stranke, a svi znamo da su stranke izvor korupcije i lošeg kadroviranja. Samo zbog  stranka događa  se da za konzula  bude predložen polupismen čovjek, da se za direktore važni ustanova imenuju stranački uhljebi. A upravo to ovom Inicijativom želi se onemogućiti.

Pater Ike Mandurić na Facebooku je komentirao je novinske napise i izjave dijela političara da netko tajanstven i moćan stoji iz referendumske inicijative Narod odlučuje.

“Čitam o tezama kako netko stoji iza inicijative o referendumu.

O, pa stoji, stoji, i više nego im se čini, netko i jači i veći nego mogu i zamisliti. O, itekako stoji – sav taj narod kojeg su tako bestidno varali i rugali mu se radeći protiv njegove volje svih ovih godina. Stoji narod – isti onaj koji je stajao i iza oslobađanja Hrvatske u Domovinskom ratu.

Točno je da netko iza ovoga stoji…

A što bi vi htjeli? Inicijativu iza koje nitko ne stoji? E pa toga smo se već nagledali u vašoj režiji. Ovo je nešto drugo, i jače od vaših manipulacija – jer iza referenduma netko stoji – a to je neobično velika promjena, jer poznajete samo provođenje politike iza koje nitko ne stoji.

Da, da, iza referenduma netko stoji, da! I dobro to zapamtite.”
A.K.

Podijeli
 • 170
 • 1
 •  
 •  
 •  
  171
  Shares

4 KOMENTARI

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

osam − 1 =