Ovo su prave batine!Bellator 244: Nemkov opako prebio Badera i oduzeo mu titulu prvaka poluteške kategorije

High kick je sjeo savršeno...

Podijeli

Nakon pobjede nad Ryanom Baderom, Vadim Nemkov novi je prvak Bellatorove poluteške kategorije…

Vadim Nemkov je novi Bellatorov prvak poluteške kategorije, a do tog uspjeha došao je na račun impresivne predstave protiv Ryana Badera, u glavnoj borbi Bellator 244 priredbe. 28-godišnji ruski borac uistinu je sve odradio šampionski i zasluženo s pojasom prvaka odlazi kući.

Već od prve sekunde borbe Nemkov je odlučio Badera staviti u probleme, tražeći otvorene razmjene na nogama. Prvak je u početku uspješno eskivirao ulazak u način borbe koji će odgovarati njegovom protivniku, no kod Nemkova se odmah mogao primijetiti napredak na kondicijskom planu. Odlučio je držati svoj tempo što dulje može i to mu je dobro išlo sve do četvrte minute prve runde, kad je Bader napokon vidio prliku za rušenje, koju je iskoristio. No, onda je dočekao neugodno iznenađenje u tome što nije uspio zadržati borbu na podu. Nemkov se ustao puno lakše nego što bi bilo tko očekivao. Pred kraj runde Bader pogađa desni direkt koji je napravio štetu, no ne dovoljnu za išta više od popravka početnog dojma.

screenshot-twitter

Pogledajte kakve je batine dobio  Ryan Bader-VIDEO

Drugu rundu Rus nije promijenio svoj način borbe nego je ponovno napao od samog početka. Ključni udarac došao je nakon nešto više od dvije minute. High kick je sjeo savršeno i Bader je završio na podu i nakon tog slijedi batinjanje koje je sudac morao prekinuti.

D.J.


Podijeli