OVO JE TRANSPARENTNOST! U akciji Hrvatske katoličke misije Berlin prikupljena značajna financijska sredstva. Već su dovezli i 10 kontejnera i 1000 obiteljskih paketa!

Transparentnost prije svega!...Toga u Hrvatskoj nema!...

Podijeli
  •  
  •  
  •  
  •  

Dok se u Hrvatskoj razne udruge, stranke i strančice, državne i ostale ekipe nikako naučiti što je to transparentnost, već nekim “čudnim manevrima” svi oni nešto kao rade i lome se od truda, Hrvatska katolička misija iz Berlina pokazala im je što je to TRANSPARENTNOST te je u cent pobrojala i javno objavila koliko su sredstava prikupili i koliko su raznih potrepština na potresom pogođenom području Hrvatske Banovine donirali.
Tako se to radi u uljuđenim društvima poput Austrije a ne nikako na načine kako se to netransparentno radi u Hrvatskoj , čemu iz dana u dan svjedočimo raznim sumnjama naroda da se “ništa ne radi na transparentan način” kako bi narod stekao povjerenje u Civilnu zaštitu, Nacionalni stožer, Crveni križ i ostale…Vrijeme je da se počne učiti i raditi na način kako to rade oni kojima nije cilj nešto zamračiti, već sva sredstva i materijal usmjeriti tamo gdje je i namijenjen, a financijska sredstva javno prikazati kao i svaku drugu donaciju. Toga u Hrvatskoj nema! Nažalost…
U nastavku transparentna i javna objava Hrvatske katoličke misije Berlin…
-U akciji Hrvatske katoličke misije Berlin za potresom pogođene u Petrinji, Sisku, Glini… , prikupljeno je 413.911,83 € (PayPal 315.091,01 €, na računu misije 80.840,82 € te u gotovini 17. 980 €.)…
U ovu svotu nije uračunata donacija od 10 kontejnera, već isporučenih, u vrijednosti od cca. 30000€ te 1000 obiteljskih paketa vrijednosti cca. 35000 €, također već isporučenih. Također, u fazi smo realizacije pomoći u bolničkim krevetima, invalidskim kolicima, hodalicama… Za tu realizaciju nećemo trošiti već spomenute novce, osim za transport, ako to ne riješimo na druge načine.
Slijedi brza i kvalitetna pomoć najugroženijima, a imat ćemo podatke o svim krajnjim korisnicima i po, potrebi, objaviti najkonkretnije podatke o svakom centru!
Bog blagoslovio sve dobre i dobronamjerne. Za ostale molimo!, objavili su iz Hrvatske katoličke misije Berlin.
M.M. / G.S.

Podijeli
  •  
  •  
  •  
  •  

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

sedamnaest + 13 =