Podijeli
  •  
  •  
  •  
  •  

Objava priopćenja za javnost Zajednice društava turističkih vodiča Hrvatske- koje je upućeno Predsjedniku Vlade Republike Hrvatske  g. Andreju Plenkoviću i predsjedniku Hrvatskog sabora g. Gordanu Jandrokoviću u nastavku…
Poštovani, 

obraćam Vam se nakon maila  pristiglog iz još jedne udruge članice Zajednice društava turističkih vodiča Hrvatske  koji prilažem u privitku  i maila upućenom nadležnoj inspekciji  na koju čekamo odgovor sukladno svim propisima upravnog prava,

Slijedom navedenog, ovim putem  Vas  ponovno molimo i inzistiramo na  intenzivnim  kontrolama  inspekcije  na području svih zaštićenih lokaliteta u  Republici Hrvatskoj, a sukladno Zakonu o pružanju usluga u turizmu .  Tekst u predmetnom mailu  sadržava ozbiljne i zabrinjavajuće informacije koje nisu bezazlene i irelevantne  činjenice.  To je slika   o našoj zemlji koja ide u inozemstvo.  
Za ovu  zemlju su ljudi ginuli i mnogi još uvijek traže svoje voljene,  dok redovito na cesti gledaju slobodne počinitelje zločina.  Nemale novčane iznose trošimo za promociju države,  zaštitu identiteta,  kulturne baštine i istine o Domovinskom ratu.  Stoga smatramo našom dužnošću upozoriti na nezakonito obavljanje djelatnosti turističkih vodiča, a poglavito na događanja u Vukovaru. 
U ime Zajednice društava turističkih vodiča Hrvatske,

-spec.univ. Kristina Nuić Prka, dipl.iur. 

Dostaviti:
– predsjedniku Vlade  Republike Hrvatske  g. Andreju Plenkoviću
– predsjedniku Hrvatskog sabora g. Gordanu Jandrokoviću
– medijima

M.M.Viribus Unitis


Podijeli
  •  
  •  
  •  
  •  

17 KOMENTARI

  1. Pa ako u Križevcima brane molitvu i blagoslov onda u Vukovaru mogu što god požele.Ubiti Branitelja zato što je polomio ploču pleksiglasa,gledati četnike koji su uništavali Vukovar,ubijali,silovali,pljačkali,kako slobodno šeću dok im Hrvatska dijeli mirovine.Stvorili smo nakaradnu državu,a trpimo dok možemo.E ali kad počne neka im se Bog smiluje!

  2. Ništa tu nema čudno kad vidite koliko i koji iz Hrvatske Skupštine (do 2000. Hrvatski Sabor) su sudjelovali odnosno nisu sudjelovali u koloni sjećanja. Gdje su bile perjanice sdp-a, hns-a, ids-a, glasa te bolesnici Nove Levice, ratnička fronta, homofilne i migrantskoljubne udruge? To za njih bio skup podivljalih ustaša jer oni su “fini partizanočetnici i anTeEfašisti” odnosno crveni fašisti ili još gore jugonacisti/ titonacisti.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

tri + osamnaest =