OVO JE STRAŠNO! Humanitarna udruga “Branitelj pomaže branitelju” upozorila: Neki se lažno predstavljaju u naše ime i besramno prikupljaju humanitarnu pomoć za hrvatske branitelje! Moraju svi imati ovakve iskaznice…

Podijeli
  •  
  •  
  •  
  •  

Humanitarna udruga “Branitelj pomaže branitelju” oglasila se priopćenjem za javnost želeći upozoriti sve vlasnike tvrtki i obrta sa područja grada Vukovara na lažno predstavljanje prevaranata i lopina koji pokušavaju u ime Humanitarne udruge “Branitelj pomaže branitelju” prikupiti pomoć za hrvatske branitelje težeg imovinskog stanja…

Priopćenje Humanitarne udruge “Branitelj pomaže branitelju” u cijelosti:

Priopćenje za javnost!

Poštovani, ovim putem vas želimo upozoriti da smo primili obavijest od strane vlasnika tvrtki i obrta, ponajviše iz Vukovara kako ih ovih dana posjećuju nepoznate osobe a koje se predstavljaju kao naši članovi ili volonteri a bez ikakvih dokumenta kako bi se legitimirali te tvrde da prikupljaju humanitarnu pomoć za hrvatske branitelje težeg imovinskog stanja.

Ovim putem vas obavještavamo da nitko od članova ili volontera naše udruge trenutno ne prikuplja nikakvu pomoć za hrvatske branitelje na području Slavonije a pogotovo ne na ovakav način.

Naime svi naši članovi imaju iskaznice s kojima se legitimiraju i uz obavezno predočenje osobne iskaznice potvrđuju svoj identitet.

Sve koji se predstavljaju u naše ime a suprotno ovom naputku odmah prijavite Policiji na telefon 192.

Iskaznica

Zbog toga objavljujemo izgled naših iskaznica, primjerak dopisa, izgled žiga ( precrtan radi moguće zlouporabe) i logo udruge, sa naglaskom da sve dopise potpisuje predsjednik udruge Željko Miškulin i da su svi originalni i nikad se ne koriste kopije, a dopisi se osobno uručuju primatelju.

Razlozi ovakvih postupaka nam nisu jasni osim sumnje da se netko želi dočepati nepripadajuće materijalne koristi ili da našteti ugledu naše udruge iza koje se ne vuku nikakve afere i repovi, ali nekome očito smeta kad netko sve ovo radi sa srcem i uz Božju pomoć, a politika ga ne interesira.

Molimo vas ne nasjedajte na ovakve prevare, a za sve informacije nas možete kontaktirati pozivom, porukom ili e-mailom.

Ne dozvolimo nikome da nečiju potrebu i nesreću zlorabi za svoju osobnu korist, stoji u priopćenju koje je potpisao predsjednik ,.

S poštovanjem,

http://https://web.facebook.com/Branitelj-poma%C5%BEe-branitelju-425600718031243/photos/pcb.800370003887644/800369830554328/

Predsjednik udruge “Branitelj pomaže branitelju”
Željko Miškulin

M.M. / Braniteljski portal


Podijeli
  •  
  •  
  •  
  •  

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

devet + 18 =