Ovakvo nešto na obljetnicu smrti? Pogledajte što je Forum mladih SDP-a Split objavio o Franji Tuđmanu…

ŠTO BI TEK DA JE ŽIV...OBJAVA MLADIH KOMUNISTA JE ZA SVAKU OSUDU...

screenshot
Podijeli
 •  
 •  
 •  
 •  

Prvi hrvatski predsjednik Dr.Franjo Tuđman umro je na današnji dan prije 19 godina, a obljetnica njegove smrti je dostojanstveno obilježena polaganjem vijenaca na Mirogoju i svečanim otkrivanjem spomenika u Zagrebu.

Teško palo mladim komunistima Splita 

S ovim se očito ne mire u SDP-u, odnosno u splitskoj podružnici Foruma mladih te stranke koja je u fazi raspadanja.

“Dva drugara dobra stara…”, napisali su na svom Facebooku i objavili fotografiju naslovnice Feral Tribunea na kojima su goli zagrljeni Franjo Tuđman i Slobodan Milošević.

D.K.


Podijeli
 •  
 •  
 •  
 •  

28 KOMENTARI

 1. MOŠ MISLIT TKO GOVORI O ZLOČINCIMA!

  I Tito i Franjo bijahu čestiti i komunisti i domoljubi, a ovi nazovikomunisti su staljinisti koji Titu nisu oprostili Goli otok, a Franji samostalnu Hrvatsku. Pa kao što su upropastili Jugoslaviju pretvorivši je u crkotinu koja nije bila u stanju mirno se raspasti, tako su zamalo upropastili i Hrvatsku pretvorivši je u kontejnersko gospodarsko čudo.

 2. Jebali vas Kradezovci i SDPeovci.I sva ta govna crvena i plava.puno meni sad znač zdravlje ostavljeno na fronti.Dok su moji prijatelji oko mene ginuli ,firme se rasprodavale.Govno je govno crvene ili plave boje,smrdi užasno smrdi.

 3. Ona Hrvatska od 90te do 2tisucćite godine znala je odgivoriti na ovakve bolesne provokacije ova od 2tisucćite do danas bez muda i kičme osim kad se trebaju briselu naguzit vodi nas u sve vecu propast
  A za to su dokazi očiti kad se cijele obitelji iseljavaju a branitelji nazivaju karcinomom kojeg treba odstraniti
  Ali nećeš bando antifašistička

 4. Zašto raspravljati s ološem koji nema ni malo poštovanja. Nebitni su. To su samo sjene prošlosti,tako se treba i postaviti prema njima.

 5. Po stoti puta kopilad komunistička. Patite djeco komunjara, to vam je jedino preostalo, ne možete nam ništa. Nećete uništiti ono što smo krvlju stvarali. Samo vam se čini da ste bitni. Al’ činjenica je da ste jadni.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

17 + četrnaest =