OTKRIVEN RAZLOG Filip Hrgović povukao se iz borbe sa Zhangom Zhileijem

Strani mediji prenose kako je Filip Hrgović morao otkazati eliminacijsku borbu za IBF-ov pojas u teškoj kategoriji protiv Zhang Zhileija...

Filip Hrgović
Podijeli

Hrvatski boksački teškaš Filip Hrgović trebao je boksati krajem tekućeg tjedna na priredbi na kojoj će boksati Canelo i Bivol, međutim BoxingScene.com piše kako se povukao iz borbe s kineskim boksačem Zhangom Zhileijem u subotu uvečer…

Pobjednik je trebao biti obavezan izazivač za pobjednika okršaja između prvaka Oleksandra Usyka i Anthonyja Joshue. Matchmakeri Eddie Heearnovog Matchroom Boxinga, koji promoviraju ovu borbu, od ponedjeljka traže zamjenu za Hrgovića koja bi trebala boksati deset rundi sa Zhileijem umjesto 12 koliko je bilo dogovoreno za Hrgovićev meč.

Povukao se jer nije mogao trenirati zbog smrti oca

Prema IBF-ovim pravilima njihov bi obračun trebao biti prebačen za kasniji datum, ali Zhilei se želi boriti u subotu uvečer kako mu ne bi propao kamp koji je odradio za Hrgovića.

Strani mediji pišu kako je razlog otkazivanja borbe bila smrt Hrgovićevog oca koji je preminuo u travnju te da se zato Filip nije mogao koncentrirati na trening te je zato na koncu morao otkazati borbu.

D.J.


Podijeli