(VIDEO) OTETO I PREKINUTO DJETINJSTVO!…Danas, kad svi mediji spominju Gretu i njezino “oteto djetinjstvo” prisjetimo se ovog osječkog dječaka koji nikad nije dobio priliku govoriti u “ujedinjenim narodima”!!

Pita li se ponekad UN i EU- Greta i razne Grete o tom? Nisu i neće, ako to mi Hrvati sami ne potičemo i bez prestanka pitamo odgovorne za prekinuta djetinstva u Hrvatskoj!!...

Podijeli
  •  
  •  
  •  
  •  

Danas, kad svi mediji spominju Gretu i njezino “oteto djetinjstvo” prisjetimo se ovog osječkog dječaka koji nikad nije dobio priliku govoriti u “ujedinjenim narodima”, nego su on i njegova Domovina, njegova Hrvatska, umjesto prava na obranu napadnute zemlje, dobili embargo na uvoz oružja…

Budimir Lončar: Čovjek koji je 25 rujna 1991. podupro embargo na uvoz oružja, što je stravično naštetilo Hrvatskoj…

Potresna izjava dječaka iz Osijeka koji se morao preseliti (pobjeći pred srpskom sgresijom i granatama!) u Zagreb zbog rata u njegovom gradu na koju se nitko ne obazire. Zna li itko gdje je ovaj dječak kojemu je srpski agresor uništio djetinjstvo, a njegovim vršnjacima (405 djece poginulo!) ga prekinuo u trenutku.

-(VIDEO) VIJEĆE SIGURNOSTI UN-a UZ POTPORU BUDIMIRA LONČARA UVELO EMBARGO NA NAORUŽANJE!…

Upravo oni koje predstavlja, nažalost dijete sa poteškoćama u razvoju Greta i govori u njihovo ime (iskorištavanje djeteta!) o nekakvim globalnim temama, su i omogućili srpskom agresoru da nesmetano napada, ubija, razara sve pred sobom, kolje, siluje likvidira, uništava sakralne i sve kulturne objekte u svirepom napadu na Hrvatsku, emnargo napadnutom i nevinom Hrvatskom narodu...Koliko je samo dječjih života u trenutku stalo…Koliko i danas ondašnja djeca koja su uspjela preživjeti brutalnu srpsku agresiju na Hrvatsku uz “prešutno odobrenje UN i EU”, osjeća strašne posljedice trauma, gledajući tih devedesetih ubijanja, paljenja i rušenja svojih domova.

Kako su danas sva ona djeca koja su tada u srpskoj agresiji na Hrvatsku izgubila svoje prijatelje i prijateljice, vršnjake koji su se tada bezbrižno igrali u svojim dvorištima dok im nije doletjela eksplozivna neman i u trenutku ih pobila, ostavljala teškim invalidima i istraumatiziranima.

Kako su i gdje su ta sva djeca iz obrambenog Domovinskog rata. Pita li se ponekad UN i EU- Greta i razne Grete o tom? Nisu i neće, ako mi Hrvati to sami ne potičemo i bez prestanka pitamo odgovorne za prekinuta djetinstva u Hrvatskoj!!

Tko je ovom dječaku iz Osijeka OTEO DJETINJSTVO?

Preispitajmo malo sami sebe i svoje savjesti…

Nekidan je i predsjednica RH Kolinda Grabar Kitarović u zgradi UN zaneseno s naučenim napamet govorom gorljivo pričala o globalizmu i globalistima- koji bi trebali sve staviti pod kontrolu, ali ista nije spomenula ova ukradena i prekinuta djetinstva u Hrvatskoj. To stane u svega jednu rečenicu. Ali nije. Zato je Greta tu da govori u njihovo ime. A ovaj dječak, gdje je on? To nitko ne zna osim njegovih bližnjih.Je li uopće živ? Je li zdrav?  Pa kakvi smo mi to ljudi, narod. Tko smo mi zapravo?

POGLEDAJTE OVOG POTRESENOG DJEČAKA KOJI JE ODRASTAO PREKO NOĆI

G.Š./M.M.Viribus unitis


Podijeli
  •  
  •  
  •  
  •  

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

18 + 1 =