Osijek i Dinamo remizirali u Gradskom vrtu: Bjelica tvrdi- ako je netko zaslužio pobjedu to je Osijek…bod iz Gradskog vrta jako vrijedan……

PODIJELILI BODOVE...

Podijeli

Kao i što je običaj na presicu je prvi došao gostujući trener. A Nenad Bjelica staloženo i objektivno, iznio je svoje viđenje derbija…

– Bila je to vrlo zanimljiva utakmica iako je rezultat 0:0. Imali smo i mi i Osijek svoje prigode, Osijek bolje od naših i ako je netko zaslužio pobjedu to je Osijek. Mi smo imali jako puno igrača bez ritma utakmica s čim Osijek nema problema. Poslije svega, u Gradskom vrtu igrati neodlučeno s ovakvim Osijekom i problemima koji nas okupiraju u svezi uzvratne utakmice s Ferencvarosem nije loš rezultat. Bod u Osijeku je dobar i vrijedan bod, ispričao je Bjelica.

Suočio se s pitanjem strateg Dinama o možebitno nekim novim licima s kojima može računati u utakmici u Budimpešti. – O pojedincima ne govorim. Ali, za taj susret ću tražiti iskusne, hrabre i one koji znaju i mogu igrati pod pritiskom, a njega će u Budimpešti biti. Vidio sam dosta i u Osijeku, ali ne govorim o tome javno – kazao je Nenad Bjelica.

Složio se s trenerom gostiju i Dino Skender:

– Bila je to odlična utakmica, za to su zaslužne obje momčadi. Moji su se igrači jako potrošili i karakterno i psihološki. Da smo postigli pogodak iz neke situacije, bila bi time zaokružena jedna lijepa večer. U svakom slučaju, mi smo u derbiju izgledali ozbiljno. Nije uvijek sve u rezultatu. Ako bih mogao birati da smo pobijedili, a izgledali puno slabije od ovog večeras, birao bih drugo, odnosno volio bih da smo izgledali kao momčad, što smo i bili. Moram reći da smo imali svojih problema uoči utakmice.

Poremetio nas je izostanak Pilja koji nam je jako važan za ritam igre. No, stigao ga je taj famozni umor i načetost ozljedom mišića, koji je na kraju pukao. Ipak, Lopa je odigrao jako dobro na šestici, čime smo dobili još jednu opciju za budućnost. U svakom slučaju raduje me činjenica da smo pokazali kako u kontinuitetu možemo igrati dobro i opasno, izjavio je trener osječkih Bijelo-plavih.

D.J.


Podijeli