Opsadno stanje na Markovom trgu: Treba li građanima zabraniti prilaz Banskim dvorima?

Podijeli

Opsadno stanje na Markovom trgu: Treba li građanima zabraniti prilaz Banskim dvorima?
Postavljaju se zaštitne ograde i poduzimaju se sve sigurnosne radnje da se onemogući nesmetan dolazak na Trg svetog Marka, a sve u cilju kako bi se zaštitili političari i svi ostali koji obavljaju svoje poslove …
Policija je na sve strane te se sad na Trg ne može pristupiti bez da policija obavi sve radnje prije negoli vas pusti da prođete. Kako navodi novinar 24. sata, susreo se sa policajcima koji su mu rekli da nema nikom prolaza na Trg svetog Marka.
Naime, jutros se dogodila pucnjava na Trgu svetog Marka u kojoj je teže ranjen policajac koji je radio na osiguranju. Pucnjavu je izazvala mlada osoba u ranim jutarnjim satima te je ispalio rafal po samoj zgradi i pri tom pogodio sa 4 metka policajca koji, kako javljaju, nije u životnoj opasnosti. Mladić koji je pucao udaljio se i na kraju sam sebi presudio, a netom prije je na svom facebook profilu naveo svoje ogorčenje stanjem u državi.
Ovaj nemili događaj postao je glavni alarm za sve institucije u RH koje će , po svemu sudeći trebati nastupati dosta ozbiljnije i odgovornije u svim mogućim slučajevima koje gledamo i slušamo po Tv- eima i po svim drugim medijima.
Uglavnom je ovo jako težak dan , ne samo za Hrvatsku , već i za dvije obitelji koje ovaj današnji dan nikad neće zaboraviti.
Postavljaju se željezne barikade-pogledajte video-24.sata

D.K.


Podijeli