Opet su mu smjestili: Netko se stvarno sprda s visinom talijanske zvijezde!

Talijan je jedan od najnižih profesionalnih nogometaša svijeta sa svega 163 centimetra, ali to ga ne spriječava da već treću sezonu zaredom zabija 10 i više pogodak..

Suparnički obrambeni igrači nisu jedina stvar protiv kojih se Lorenzo Insigne bori na dan utakmica.
Podjelite

Talijanski reprezentativac Lorenzo Insigne svojedobno je bio otkrio da je jednom skoro odustao od nogometa, jer su mu ljudi govorili da je prenizak i da nikada neće uspjeti u karijeri. Danas je jedan od najvažnijih igrača druge najbolje momčadi talijanskog prvenstva, a uz to je i talijanski reprezentativac.

“Govorili su mi da imam neki talent, ali da sam prenizak i da nikada neću uspjeti. Želio sam odustati od nogometa, pogotovo nakon što su mi i skatuti govorili istu stvar. No onda je stigla proba u Napoliju”, prisjetio se Insigne.

foto/twitter

Talijan je jedan od najnižih profesionalnih nogometaša svijeta sa svega 163 centimetra, ali to ga ne spriječava da već treću sezonu zaredom zabija 10 i više pogodaka, piše gol.hr..

U posljednje vrijeme nema previše sreće s pogocima, ali ni s dobivanjem maskota s kojima izlazi na travnjak prije početka utakmica. Čini se kao da se netko poigrava s njim i uvijek mu dodijeli najvišeg dječaka od svih maskota, pa u tom slučaju Insigne djeluje vrlo smiješno.

Situacija je smiješna i njemu samom, a to se najbolje vidjelo na posljednjoj utakmici Serie A, gostovanju kod Milana. Prilikom izlaska na travnjak Insigne je vodio dvije maskote gotovo iste visine kao i on, te se u jednom trenutku okrenuo i nasmijao prema osobi koja ga poslala na travnjak s njima.

D.J.


Podjelite

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here