(VIDEO) ONI VOLE HRVATSKU: Pogledajte kako dječak iz Brazila licem leži na hrvatskoj trobojnici s ostvarenim snom…FOTO…

Oni toliko vole Hrvatsku i našu nogometnu reprezentaciju kao i hrvatsku zastavu da ja ovo vrijedno pokazati hrvatskom narodu i svim hrvatima diljem svijeta...

Lorran Moura
Podijeli

Oni toliko vole Hrvatsku i našu nogometnu reprezentaciju kao i hrvatsku zastavu da ja ovo vrijedno pokazati hrvatskom narodu i svim hrvatima diljem svijeta.

Fotografija na kojoj Šime Vrsaljko nakon polufinalnog ogleda Hrvatske i Engleske licem leži na hrvatskoj trobojnici na travnjaku nogometnog stadiona Lužnjiki u Rusiji je obišla svijet, donosi fenix-magazin.de… Po uzoru na našeg Vatrenog, nogometni klub Vila Croácia iz dalekog Rio de Janeira odlučio je ovjekovječiti jednu svoju pobjedu istim primjerom.

Brazilski dječak u kockastom hrvatskom dresu, koji igra za klub Vila Croácia, na travnjaku u Rio de Janeiru je legao na travu i naslonio glavu, poput Šime Vrsaljka, na Hrvatsku trobojnicu te dostojanstveno proslavio svoj san – pobjedu za osvojeno treće mjesto na nogometnom turniru u Riju.

Fotografijom dječaka s hrvatskom zastavom, objavljenom na stranicama Vile Croácia, mladi Brazilci koji su zaljubljenici u Hrvatsku, oduševili su brojne poklonike Hrvatske nogometne reprezentacije iz Brazila. Vjerujemo kako će posredstvom Fenixa oduševiti i brojne Hrvate diljem domovine i svijeta te kako će im se netko javiti za novu donaciju hrvatskih dresova.

 

D.J.


Podijeli

Comments are closed.