Podijeli
 •  
 •  
 •  
 •  

Bivša ministrica vanjskih poslova i predsjednica HNS-a, a sada članica stranke GLAS, Vesna Pusić putem svog Twitter profila uputila čestitku novoizabranom članu Predsjedništva Bih Željku Komšiću koji je netom nakon izborne pobjede najavio tužbu protiv Hrvatske zbog Pelješkog mosta…

“Čestitka Željku Komšiću na pobjedi na izborima za predsjedništvo Bosne i Hercegovine. Zahtjevan, kompliciran i težak posao. Ako ima ikakve šanse da uspije trebat će mu sva pomoć i podrška koju može dobiti a ne opstrukcije i ometanje”, poručila je Pusić.

Podsjetimo;

Bivša ministrica vanjskih poslova u Vladi RH državu Hrvatsku čijim je ministarstvom upravljala svojedobno je nazvala agresorskom na BiH. Unatoč činjenici da u Deklaraciji o Domovinskom ratu stoji kako je “RH vodila pravedan i legitiman, obrambeni i osloboditeljski, a ne agresivni i osvajački rat” (2000. je Deklaraciju donio Zastupnički dom Hrvatskoga državnog sabora), Vesna Pusić je 2001. rekla kako je “Hrvatska vlast vodila agresorski rat u BiH”. Za tu je izjavu zaradila opomenu od predsjednika Sabora. Ipak, Vesna Pusić našla se kasnije na mjestu ministrice, a zatim i na mjestu moguće kandidatkinje za glavnu tajnicu UN-a.

Na temu Deklaracije o Domovinskom ratu Pusić je progovorila i 2010. u intervjuu za sarajevski list „Dani“.

Tada je za Deklaraciju rekla: „Upravo to, najbolje da ju se marginalizira. To je bio pokušaj da se političkim sredstvom pokrije jedna režimska politika za koju znamo da je bila pogrešna i da je svima štetila.“

G.S.


Podijeli
 •  
 •  
 •  
 •  

103 KOMENTARI

 1. Kad je dr Anto Kovačević 2001. u tada Saboru (danas Skupštini) duhovito rekao da je Bog stvorio Vesnu Pusić za madraca, a ne za mudraca, ona je htjela mudraca nastala je hajka i medijski linč sdp-ološa i hns-a te feminističkih grupa. To stoji u Wikipediji, a ima i na youtube.
  U subotu 6. listopada su Komšićevi glasači napisali odvratnu poruku predsjednici. Nitko od istih grupa nije osudio taj primitivizam. Ni Komšić nije to osudio, znači odobravao je to.
  To pokazuje dvoličnost koju ti titonacisti pokazuju prema drugima, u ovom slučaju vlastitoj predsjednici. I to nije prvi slučaj vrijedjanja predsjednice. Sve to potvrdjuje da treba prestati financirati te titonacističke sljedbenike i onda će se one urušiti. Njihov jedini motiv je ustaška kuna i diskreditiranje Hrvata. Za djecu nema novac za školski pribor, prijevoz ili mlijeko/obrok dok se prosipaju novci na oe neljude.
  Sve je Plenkovićevo i Njonjino maslo. Hrani ih da oni parazitiraju na račun “nacionalista i fašista”, a on pilatovski pere ruke jer to je “demokracija i govor ljubavi” po njihovoj logici.

 2. Njemu treba za početak radi njegovih riječi zabranit ulazak u RH i ne primiti ga službeno u niti jednu instituciju RH kao predstavnika Hrvatskog naroda u BiH a tebe Vesna treba osuditi za pljačku,veleizdaju i namjerno krivo predstavljanje Hrvatske i njenih graďana u svijetu.Zahvaljujući tebi i tvojim potpisanim ugovorima jedemo gmo hranu i meso dinosaura dok naši poljoprivrednici i stočari iz dana u dan nazaduju i propadaju iako imamo sigurno najzdravije voće,povrćei usjeve kao i najzdravije domaće meso i mesne proizvode.Spora je istina i pravda ali sustignuti će te kad tad.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

18 − dvanaest =