Održana sjednica Savjeta za koordinaciju sigurnosno-obavještajnih agencija

Na sjednici su razmatrani podaci vezani za nadležnosti čelnika tijela koja su sudjelovala na sjednici Savjeta, te su pokrenute redovne aktivnosti na izradi Godišnjih smjernica za rad sigurnosno-obavještajnih agencija za 2018. godinu...

Na sjednici su razmatrani podaci vezani za nadležnosti čelnika tijela koja su sudjelovala na sjednici Savjeta
Podijeli

Pod predsjedanjem potpredsjednika Vlade i ministra obrane Damira Krstičevića održana je redovita sjednica Savjeta za koordinaciju sigurnosno-obavještajnih agencija, priopćeno je u utorak iz Službe za odnose s javnošću Vlade RH.

Sjednici Savjeta nazočili su ministar unutarnjih poslova, ravnatelji Sigurnosno-obavještajne agencije, Vojne sigurnosno-obavještajne agencije, Operativno-tehničkog centra za nadzor telekomunikacija, Zavoda za sigurnost informacijskih sustava i predstojnica Ureda Vijeća za nacionalnu sigurnost.

Na sjednici su razmatrani podaci vezani za nadležnosti čelnika tijela koja su sudjelovala na sjednici Savjeta, te su pokrenute redovne aktivnosti na izradi Godišnjih smjernica za rad sigurnosno-obavještajnih agencija za 2018. godinu.

Raspravljene su i inicijalne aktivnosti potrebne za predstojeću uspostavu sustava domovinske sigurnosti i zadaća koje proizlaze iz Strategije nacionalne sigurnosti, navodi se na kraju priopćenja.

A.G.


Podijeli