Održan koncert „Radujte se narodi“ u župi Kraljice Neba i Zemlje u Pločama

Radujte se narodi...

PLOČE (IKA)
Podijeli

U organizaciji župe Kraljice Neba i Zemlje, Ploče u petak 20. prosinca u Domu kulture u Pločama održan je koncert pod naslovom „Radujte se narodi“…

U programu su nastupili VIS Mihovil, Klapa Tamarin i VIS župe – Krila ljubavi. Glazbenim izričajima za nadolazeći blagdan rođenja Kristova spojili su tradicionalnu i modernu duhovnu glazbu.
Program koji su vodili Antonija Čikeš i Marino Radaljac počeo je uz pjesme „Aleluja“ i „Isuse hvala ti“, koje su pjevali domaćini – VIS Krila ljubavi. Sudionici koncerta izveli su dvadesetak pjesama na radost svih nazočnih, a voditelji, zahvalivši svim sudionicima, pozvali su sve nazočne da se odazovu ovom slavlju i naredne godine.

Na kraju programa nazočnima se obratio pločanski župnik don Ante Bitunjac zahvalivši svim izvođačima, te svima poželio istinsku radost nadolazećeg blagdana Božića. Najavio je i sljedeći koncert koji će se održati u crkvi Kraljice Neba i Zemlje 27. prosinca pod naslovom „Božić je u mom mistu“, a Božićnu manifestaciju obilježit će i uprizorenje živih jaslica, koje će prvi put u ovoj župi biti upriličene na blagdan Svete Obitelji 29. prosinca, a 4. siječnja i druženje uz novogodišnji domjenak „Blagoslovljen tek“ ispred crkve Kraljice Neba i Zemlje. Pri tom je zahvalio svima, napose Udruzi branitelja Grada, Klapi Stina i članovima župnog zbora.PLOČE (IKA)

L.K.


Podijeli