(FOTO) OČITAO MU LEKCIJU IZ BOKSA!…HRVAT Filip Hrgović strašnom dominacijom razbio Johnsona, Amerikanac skoro srušen ali nikako pasti, kao da ima gumenu glavu…

ISPREBIJAO AMERIKANCA!...Filip Hrgović glatko je slavio, jednoglasnom odlukom sudaca, 80:71. U svih osam rundi potpuno je dominirao, jednom se odbrojavalo Johnsonu, ali Amerikanac je sjajno izdržavao...

Podijeli

Filip Hrgović u ring ušao uz Thompsonovu, pjesmu “Geni kameni”i prebio amerikanca Johnsona…

Hrvatski boksač Filip Hrgović obranio je naslov interkontinentalnog prvaka po verziji WBC svladavši na bodove, jednoglasnom odlukom sudaca, u zagrebačkom Domu Dražena Petrovića Amerikanca Kevina Kingpina Johnsona.

  U svojoj sedmoj profesionalnoj borbi Hrgović je upisao i sedmu pobjedu.

Kevin Johnson izdržao je svih osam rundi na nogama hvatajući zrak, ali Hrgović je bio apsolutno bolji borac i glatko je slavio jednoglasnom odlukom sudaca…Svih osam rundi Hrgović je dominirao i udarao Johnsona na stotine puta u glavu, ali glava Johnsona kao da je od gume…Izdržao je toliko udaraca da ne znam kako će doručkovati ujutro i kako će se probuditi sutra, kazao je Željko Mavrović…Pogledajte, pa to su stravični udarci i svi pogađaju , ali ovaj ne pada, komentira Mavrović, čudeći se što sve Johnson može izdržati.

Hrgović prebio Amerikanca Johnsona

Filip Hrgović glatko je slavio, jednoglasnom odlukom sudaca, 80:71. U svih osam rundi potpuno je dominirao, jednom se odbrojavalo Johnsonu, ali Amerikanac je sjajno izdržavao.

Johnson nije tehnički najbolji borac, ali je nevjerojatno izdržljiv i Hrgović se naradio kroz svih osam rundi da bi došao do pobjede, zadajući na stotine udaraca. Johnson mu nijednom nije ozbiljnije zaprijetio i Hrgović je zasluženo slavio.

Ovo mu je sedma borba i sedma pobjeda te druga u kojoj je boksao sve dogovorene runde.

Nakon proglašenja pobjednika, Hrgović se športski zahvalio Johnsonu što je došao, pozdravio sve u dvorani i zatražio pljesak za svoga protivnika. Publika je uzvratila pljeskom ali kad je Filip pozdravio i Bandića koji je kaže Filip , također pomogao u ostvarenju ovog meča , publika je na pomen Bandića uzvratila zvižducima.

Sve u svemu jedna zanimljiva boksačka večer koja za Filipa i njegov tim nije predstavljala nekakav problem. Taktika koju su pripremili dotukla je Johnsona koji je jedva hodao po ringu.

ŽENSKI BOKS- Hrvatica Ivana Habazin uzvratila Evi Bajić i slavila jednoglasnom odlukom sudaca…

Ivana Habazin u vrlo zanimljivom meču svladala je Evu Bajić i uzvratila joj je za poraz iz 2013. godine. Habazin je slavila jednoglasnom odlukom sudaca…

Neposredno uoči borbe Filipa Hrgovića i Kevina JohnsonaIvana Habazinmorala je odraditi svoj dio posla. Odradila ga je odlično i svladala Evu Bajićjednoglasnom odlukom sudaca.

Eva Bajić je prva boksačica koja je nanijela poraz Habazin u profesionalnoj karijeri, dogodilo se to još 2013. godine, a sada je Ivana bila spremna za uzvrat i upisala je glatku i zasluženu pobjedu.

Međutim nije bilo najjednostavnije, Bajić je pokazala da je još uvijek opasna, bilo je dijelova meča u kojima su udarci sijevali na obje strane, posebno sredinom meča.

No kako je vrijeme odmicalo, tako je i Habazin bila sve bolja i dominantnija te je u osmoj rundi lijevim krošeom bacila Bajić na pod te natjerala suce na odbrojavanje.

U zadnje dvije runde Habazin je potpuno dominirala i mirno dovršila posao.

D.J.

Vezane vijesti;

-FOTO: HRGA SPREMAN ČEKA AMERA: SVE JE SPREMNO ZA BOKSAČKI SPEKTAKL…Johnson- prebit ću ovog malca-Hrgović -ja sam spreman…


Podijeli

Comments are closed.