OČEKIVANO: Pogledajte što je Aco Stanković odgovorio hrvatskom izborniku Linu Červaru…

"Možda bi se kod Ace i pronašao termin za Červara da nije izbornik HRVATSKE već neke druge reprezentacije"!?...

aco-Lino
Podijeli
 •  
 •  
 •  
 •  

Lino Červar, hrvatski rukometni izbornik, nakon pobjede nad Francuzima, kojom su osigurane kvalifikacije za Olimpijske igre u Tokiju 2020., obrušio se na novinare ‘koji ga proganjaju’. U jednom trenutku u javljanju uživo zatražio je da ga Aleksandar Stanković pozove u ‘Nedjeljom u 2’ na HRT, a potom zaključio kako se to neće dogoditi je ‘Stanković nema petlju za to’

VIDEO: IZBORNIKU ČERVARU PREKIPJELO ‘Kako da volim domovinu? Ponizili ste me kao da sam pseto, lupate po glavi dok ne crknem, neka me Stanković pozove u emisiju’- ali meni je zabranjeno govoriti…

“Pao je svjetski i europski prvak, sve zasluge igračima, stvarno sam ponosan za njih i sve one koji su uz nas, zahvaljujem se svim prijateljima i ljubiteljima koji nas podržavaju”, započeo je Lino.

Sad se postavlja pitanje, kako da volim moju domovinu? Kako da ljudi vole domovinu? Zamislite one koji nemaju zaštitara koji se moraju boriti sami, koji su nemoćni, bolesni, krpaju kraj s krajem, da ih ovakvi mangupi teroriziraju. Dokle god u našoj zemlji ne postoji poštovanje prema uspješnim ljudima nema budućnosti”, započeo je priču Červar nakon utakmice.VIDEO-OVDJE

“Vi meni kao pobjedniku morate dozvoliti da kažem što mislim. Meni je zabranjeno da govorim. Svi bi pisali komentare bez druge strane. To je pumpanje glave građanima s glupostima”, kazao je Červar.

U jednom trenutku u javljanju uživo zatražio je da ga Aleksandar Stanković pozove u ‘Nedjeljom u 2’ na HRT, a potom zaključio kako se to neće dogoditi je ‘Stanković nema petlju za to’

Ovaj mu je očekivano odgovorio da su “svi termini popunjeni sljedeća dva tjedna”i usput podržao svog kolegu istomišljenika koji je , kako kaže Červar, blatio njega i njegovu obitelj i hrvatsku reprezentaciju.

“Možda bi se kod Ace i pronašao termin za Červara da nije izbornik HRVATSKE već neke druge reprezentacije”!?

A.G.


Podijeli
 •  
 •  
 •  
 •  

48 KOMENTARI

 1. Uistinu ne vidim razlog zašto bi se gosp Červar ponižavao gostujući u emisiji koja je ništa drugo nego li sramota za hrvatski narod..Treba se uzdići iznad takvih kao što je Stanković, provokator..Žao mi je samo da naša država dozvoli takvima da javno i u udarnom terminu na mediju vrijeđaju i omalovažavaju sve vrednote naše domovine, naše branitelje i domoljube..I mi to lijepo, strpljivo promatramo..naravno, jasno je kakvu poruku šaljemo..

 2. Zbog takvih kao on i neplacam tv preplatu,niti cu ikad platiti,dokle god budu voditelji anti-hrvati i mrzitelji RH…Ovrhe dolaze,neka dolaze,,ak budem morao ici u buksu zbog toga,,vijerojatno kad izadjem ce me ubrzo vratit, ali na robiju…..

 3. Stanković Aco!! Sta reći a ne povratiti?! Sjetite se samo kako je ova moralna i ljudska nakaza govorila i omalovazavala Luku Modrića, kako omalovazava sve što je hrvatsko!! Pogledajte samo goste koje dovodi u emisiju od ljeta 2018 ( srbina trifunovića, ferića,nomšića..) i biti će vam jasno o kakvom se čovjeku radi!! Neće on pozvati Linu Červara, jer Lino nije Veselin Vujović!!

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

6 + 16 =