NOVO- VIDEO Pet novih zaraženih: Troje je iz Rijeke, dvoje bili u inozemstvu…Brat prvog zaraženog pušten kući…

SVI TREBAMO BITI ODGOVORNI!...

Podijeli

Pratite sve upute Nacionalnog stožera Civilne zaštite.Svi moramo biti odgovorni i pridržavati se svih uputa koje Stožer redovito javno objavljuje. Inzistiramo i na tom da se javno okupljanje smanji na 100 ljudi. Moramo učiniti sve da smanjimo zarazu koronavirusom, rekao je Božinović…

U odnosu na prijašnjih 15 imamo 5 novih bolesnika, kaže Vili Beroš…Pod nazorom je 5900 osoba kaže. Vidjeli smo i svjedočimo tom da najveći broj zaraženih dolazi iz inozemstva te vas molimo da ne putujete ukoliko to nije stvarno neodgodivo kaže Beroš.

Ima i dobrih vijesti – Vili Beroš je potvrdio da je druga osoba koja je u Hrvatskoj oboljela od koronavirusa, brat blizanac prvooboljeloga, pušten kući, dok su brat i njegova djevojka još zadržani u karanteni

Ne nasjedajte na dezinformacije da se ne objavljuju sve istinite vijesti od strane Stožera, to je nama koji danonoćno radimo na prvoj crti ove novonastale situacije velika uvreda, poručuje Stožer.

Drugo dvoje zaraženih su se zarazili izvan Hrvatske – jedan se zarazio u Njemačkoj, a drugi u Austriji.

Jedan je sa srednje teškim simptomima, a drugi s lakšim simptomima, rekla je Alemka Markotić.

– Sedam dana u tjednu 24 sata ne stignu praktično jesti niti piti. Informacije o tome da se skriva broj oboljelih duboka su uvreda za se ljude – poručila je Alemka Markotić.

Od svih oboljelih u svijetu su svega 25% oboljelih mlađi od 25 godina.

Pogledajte video 24.sata.hr

D.K.


Podijeli