NOVO-VIDEO Krizni stožer o novim mjerama i novooboljelim od korona virusa…

U Brodsko-posavskoj županiji četiri su nova slučaja zaraze koronavirusom - dvoje su povratnici iz Njemačke i dvoje iz Švedske, izvijestio je u petak županijski Stožer civilne zaštite...

Podijeli

U posljednja 24 sata u Hrvatskoj je potvrđeno šest novih slučajeva zaraze koronavirusom, a umrle su dvije osobe, izvijestio je u petak Nacionalni stožer civilne zaštite na konferenciji za medije…

“Broj novooboljelih u 24 satnom razdoblju je šest, čime je ukupan broj oboljelih od koronavirusa 2243”, rekla je ravnateljica Zavoda za hitnu medicinu Maja Grba Bujević.

Četvero novooboljelih je iz Brodsko-posavske županije, a po jedan je novi slučaj u Osječko-baranjskoj i Splitsko-dalmatinskoj županiji.

Umrle su još dvije osobe, muškarac u KBC Split rođen 1963. godine, a u Klinici za infektivne bolesti muškarac rođen 1977. godine. Time je ukupan broj umrlih od koronavirusa 99.

Dosad je testirano ukupno 59.911 osoba, od kojih u posljednja 24 sata njih 1820.

Hospitaliziranih ima 15 manje, što znači da su u bolnici 102 pacijenta, od kojih je pet na respiratoru.

Ukupan broj od ozdravljenih je 2011, a ukupno su na današnji dan bolesna 132 pacijenta. U samoizolaciji je 471 osoba.

U Hrvatskoj su jučer prijavljena tri nova slučaja zaraze koronavirusom. Još je jedna osoba preminula. Prema podacima od četvrtka, ukupan broj zaraženih je 2237…

Lokalni stožeri javljaju o šestero novozaraženih i jednoj umrloj osobi.

Od koronavirusa u Osječko-baranjskoj županiji oboljelo je dijete iz mjesta Gat koje je zajedno s majkom pozitivnom na koronavirus od ranije bilo u samoizolaciji, izvijestio je u petak županijski Stožer Civilne zaštite.

U Brodsko-posavskoj županiji četiri su nova slučaja zaraze koronavirusom – dvoje su povratnici iz Njemačke i dvoje iz Švedske, izvijestio je u petak županijski Stožer civilne zaštite.

Sve četiri osobe srednje su životne dobi i s blagim simptomima, rekao je ravnatelj slavonskobrodske bolnice Josip Samardžić.

Dvoje od njih stiglo je iz Njemačke, a dvoje je iz skupine od ukupno 15 osoba koje su se u četvrtak iz Švedske vratile u Hrvatsku. Za 12 od 15 povratnika iz Švedske nalazi su negativni, dok se za jednu osobu ponavlja testiranje uzoraka.

Jedna osoba iz grada Hvara zaražena je koronavirusom, javlja stožer Splitsko-dalmatinske županije.

U KBC-u Split preminula je muška osoba s područja otoka Murtera, rođena 1963. godine.

G.S.


Podijeli

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here