Podijeli

U petak oko 22 sata zbog dojave o obiteljskom nasilju policija je izašla na teren u Kaštel Lukšiću. Nakon što su došli u ulicu Sv. Lovre u Kaštelima, muškarac je počeo navodno prijetiti plinskom bocom te se zatvorio s djecom u stan nakon čega je zgrada evakuirana.

Na teren su pozvani specijalci, Hitna i posebni pregovarač, donosi dalmacijadanas.hr.

“Policijsko postupanje u Kaštel Lukšiću krenulo je nešto prije 22 sata. Dobili smo dojavu o obiteljskom nasilju. Kada smo došli na mjesto događaja po osobu u stan u Kaštel Lukšiću, on se zatvorio. Muškarac odbija kontakt s policijom, a s njim su u stanu njegovo dvoje djece. Jedno dijete je maloljetno, a drugo punoljetno”, rekla je glasnogovornica Ana Čepić za portal Dalmacija Danas.

Ona zasad nije mogla potvrditi da je muškarac prijetio plinskom bocom, ali je rekla da se to spominjalo te da je zato evakuirana cijela zgrada.

“Pregovarač je na licu mjesta. Poduzimamo sve radnje da se opasnost svede na najmanju moguću mjeru”, dodala je Čepić.

Nema potvrde informacije o prijetnji plinskom bocom 

Susjedi na ulici, policija okružila zgradu

Policija kaže da je u kontaktu s članovima obitelji, što znači da muškarac ne onemogućava kontakt policije s članovima obitelji, te je trenutna situacija oko ponoći mirna.

Prema pričama susjeda, cijela drama se dogodila zbog navodno nesređenih obiteljskih odnosa.

Oko jedan sat iza ponoći, 30-ak policajaca koji su okružili zgradu i dalje drži stvar pod kontrolom, dok susjedi, njih 50-ak, čekaju na ulici da se drama okonča i da se vrate u svoje domove…

Uskoro opširnije o svemu…


Podijeli

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

jedan × 1 =