NOVO-Jedanaest braniteljskih i stradalničkih udruga Nenadu Staziću: Stazić poziva na novi genocid koji sam po sebi za cilj ima potpuno istrijebiti Hrvate!…

Zahtijevamo da se u Republici Hrvatskoj, počevši sa zastupnikom Nenadom Stazićem, u hrvatskom saboru, kao i na svim razinama vlasti sankcioniraju sva takva protuhrvatska djelovanja – pozivi na protjerivanja, genocid i diskriminaciju hrvatskoga naroda...

Pozivamo sve nadležne državne institucije da se, sukladno Ustavu i pozitivnim zakonima Republike Hrvatske, saborskom zastupniku SDP-a, gospodinu Nenadu Staziću, po hitnom postupku ukine saborski imunitet, te da ga se procesuira!
Podijeli

Objavljujemo cjelovito priopćenje jedanaest braniteljskih i stradalničkih udruga iz Domovinskog rata, koje su danas održale konferenciju za tisak, vezano na SDPovog Nenada Stazića i njegovo javno, putem društvenih mreža, pozivanje na mržnju i genocid.

Stazićeva objava na facebooku je stravična!

PRIOPĆENJE U NASTAVKU…BEZ CENZURE KAO I UVIJEK…

OBRAĆANJE HRVATSKOJ JAVNOSTI POVODOM SKANDALOZNIH I NEPRIMJERENIH IZJAVA SABORSKOG ZASTUPNIKA  NENADA STAZIĆA (SDP)

Poštovani saborski zastupnici, predstavnici svih parlamentarnih stranaka u hrvatskom državnom saboru i onih stranaka koje to nisu, cjelokupnoj političkoj javnosti, Hrvatice, Hrvati, domoljubi u zemlji i inozemstvu.

Mi hrvatski branitelji, članovi obitelji poginulih, umrlih i nestalih heroja iz Domovinskog obrambenog rata,  pozvani smo  zaštititi vrijednosti i vrednote Republike Hrvatske, a samim time i sve pozitivne zakone naše zemlje koje je Nenad Stazić, na monstruozan i zastrašujući način pogazio.

-STRAVIČNA JAVNA OBJAVA STAZIĆA: POZIVAMO HRVATSKE INSTITUCIJE DA TEMELJITO ODRADE SVOJ POSAO!

Kao što ste putem medija obaviješteni, gospodin Nenad Stazić, saborski zastupnik, javna osoba, u proteklih je nekoliko dana na jednoj društvenoj mreži izrekao nekoliko zastrašujućih izjava. U novijoj povijesti Republike Hrvatske takve izjave nije izrekao nitko. Samo su  četnici ulazeći u razrušeni Vukovar pjevali nešto slično: „ Bit će mesa, bit će mesa, klat ćemo Hrvate“.

Nenad Stazić se svojim izjavama svrstao u rang koljača  hrvatskoga naroda, u zatiranje „svega što ne razmišlja i ne diše neokomunistički – fašistički“.

„Jeste li za to da pri odlasku u Irsku hrvatski branitelji imaju prednost?“

Ova zastrašujuća izjava, ne samo da diskriminira braniteljsko stradalničku populaciju, već njome Stazić izravno poziva na progon i nasilno iseljavanje populacije koja je stvarala slobodnu i demokratsku Hrvatsku. Žrtva branitelja je stvorila sva tri stupa državne vlasti. Oni su se borili upravo protiv takvih otpadaka „ljudske civilizacije i kulture“, koji su se krili i još uvijek se kriju iza agende tzv. antifašizma.

Da – to je učinio zastupnik Hrvatskoga državnog sabora, javna osoba, predstavnik stranke – koja šuti.

Ali, ne šuti samo ona.

Tu nije kraj – STAZIĆ POZIVA NA GENOCID

„Izgleda da u svibnju 1945. posao nije obavljen temeljito. Kakva šlampavost pobjednika!“

 GOSPODINE STAZIĆU ŠTO TO ZNAČI?

Znači li to da je pobjednička vojska kako ste je nazvali, nakon završetka 2. svjetskog rata, pobivši oko milijun pripadnika hrvatskoga naroda, žena, djece, staraca, trudnica, zakazala u svojoj „šlampavosti“ i nije pobila još barem toliko?

-VIDEO-SLUČAJ ‘STAZIĆ’ DOŠAO DO EUROPE: SDP se može ograditi samo trenutnim isključenjem Nenada Stazića…Hoće li ga MUP I DORH sankcionirati!?

Jeste li svjesni da ste ovom svojom izjavom o „pobjedničkoj“ vojsci, iako „šlampavoj“, priznali da je ta ista vojska, uz časne iznimke, bacajući žive ljude u jame i rudnička okna, žive ih zazidavajući, u stvari počinila najgori oblik zločina protiv čovječnosti?!

Gospodine Staziću, vi ste kako sami tvrdite, hrvatski branitelj!?

Dakle vi ste onda čuli nasljednike te „pobjedničke“ vojske – „Bit će mesa, bit će mesa, klat  ćemo Hrvate“.

Čuli ste vi to, čuli, no u maniri te ideologije, vama očito vrlo drage, vi pozivate na novi genocid koji sam po sebi  za cilj ima potpuno istrijebiti Hrvate.

I još vam nije dosta, pa svoje javne istupe, koji su u najmanju ruku nedopustivi, ali i kažnjivi, pravdate u Hrvatskom državnom saboru.

Vi kao saborski zastupnik predstavljate ljude koji tako razmišljaju???

 Mi se nadamo da tome nije tako!

Pozivamo sve nadležne državne institucije da se, sukladno Ustavu i pozitivnim zakonima Republike Hrvatske, saborskom zastupniku SDP-a, gospodinu Nenadu Staziću, po hitnom postupku ukine saborski imunitet, te da ga se procesuira!

Zahtijevamo da se u Republici Hrvatskoj, počevši sa zastupnikom Nenadom Stazićem, u hrvatskom saboru, kao i na svim razinama vlasti sankcioniraju sva takva protuhrvatska djelovanja – pozivi na protjerivanja, genocid i diskriminaciju hrvatskoga naroda.

Svaka osoba koja sudjeluje u bilo kojem segmentu vlasti u Republici Hrvatskoj, a posebno saborski zastupnik, javna je osoba, te kao takva mora biti časna i odgovorna, te svojim ponašanjem i djelovanjem nikada ne smije raditi protiv nacionalnih interesa svoga naroda i svoje države, stoji u priopćenju jedanaest braniteljskih i stradalničkih udruga.

U Zagrebu, 01. lipnja 2018. g.

 • Udruga Udovica Hrvatskih Branitelja Domovinskog Rata RH
 • Udruga Veterana 150. Brigade Hrvatske Vojske
 • Udruga Ratnih Veterana Domovinskog Rata „Crne Mambe“
 • Udruga Zbor Ratnih Veterana Hrvatska – ZRVH
 • Zajednica Veterana Oklopno Mehaniziranih Postrojbi Hrvatske Vojske – VOMP HV
 • Udruga Ratnih Veterana 9. Gardijske Brigade „Vukovi“ – Podružnica Benkovac
 • Zajednica Udruga Hrvatski Ratni Veterani
 • Udruga Veterani Zagrebački Branitelji Vukovara
 • Hrvatska Stranka Prava – HSP Dugo Selo
 • Udruga Braniteljice Domovinskog Rata RH
 • Udruga Veterana Hrvatske ratne mornarice

T.H./Braniteljski portal


Podijeli

Comments are closed.