NOVI USPJEH HRVATA! BORNA PEČKO BRONČANI NA EUROPSKOM PRVENSTVU U TAEKWONDOU, NJEGOVA MAJKA DAN PRIJE BILA PETA

Na ovom je prvenstvu nastupilo 505 natjecatelja iz više od 25 europskih država, a Hrvatsku je predstavljalo njih 22 uz dva trenera...Time je nadmašio i odličan uspjeh svoje majke Irene, kojoj je medalja izmakla za samo 0.05 bodova...

facebook
Podijeli

Hrvatski taekwondo borac Borna Pečko (TCZ Ban Keglević) osvojio je brončanu medalju na Europskom prvenstvu u taekwondo formama koje se održavalo u Seixalu u Portugalu od 19. do 21. studenog…

Na ovom je prvenstvu nastupilo 505 natjecatelja iz više od 25 europskih država, a Hrvatsku je predstavljalo njih 22 uz dva trenera.

Najuspješniji hrvatski natjecatelj u disciplini kreativnih formi – freestyle Borna Pečko iz zagrebačkog taekwondo kluba TCZ Ban Keglević u finalu je osvojio brončanu medalju u žestokoj konkurenciji najboljih europskih taekwondo freestyle natjecatelja iz jedanaest europskih država.

Time je nadmašio i odličan uspjeh Irene Pečko, svoje majke koja je dan prije u žestokoj konkurenciji kategorije seniorki u 50 natjecateljica iz 13 država osvojila 5. mjesto, a medalja joj je izmakla za samo 0.05 bodova.

Forme slobodnog stila su mješavina standardnih, tradicionalnih, borbenih i akrobatskih tekvondo tehnika koje se izvode u vlastitoj koreografiji. Freestyle forme su ujedno i najatraktivnija i najzahtjevnija kategorija u tekvondo formama. To je ujedno i najbolji rezultat Borne Plečka do sada, a osvajač je više zlatnih medalja s G1 WT turnira i prošle godine je bio osmi u svijetu u istoj kategoriji.

Nema veće sreće od one koju osjetiš kao roditelj kad ti dijete uspije!!!!
Naš sin Borna i zaslužena bronca na Europskom taekwondo poomsae prvenstvu u Portugalu!, napisala je majka Irena na facebooku.

D.J.


Podijeli

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

11 + pet =