Novi ‘He-Manu ipak se snima, dobio i poznatog scenarista

Podijeli

Nedavno je producentska kuća Sony objavila da nam ‘Gospodari svemira’ na velike ekrane dolaze 18. prosinca 2019. godine. Iako je već i sama ta objava bila dovoljno razloga za veselje svih ljubitelja ove franšize iz ’80., i dalje se postavilo nekoliko pitanja o filmu.

Naime, još od 2014. je za film bio odgovoran redatelj ‘Čarlijevih anđela’ i užasnog ‘Terminator: Spasenja’, McGinty (najčešće se potpisuje samo kao McG), dok se scenarija prihvatio Jeff Wadlow (autor nekoliko poprilično loših filmova). McGinty se uspio zadržati na svojem projektu, premda je promijenjen scenarist iz Wadlowa u Cristophera Yosta (scenarist tragično lošeg drugog filma o Thoru, kao i scenarist nadolazećeg filma o vikinškom superjunaku).

No, ipak se čini da cijeli projekt ima sreće jer je scenarist koji će se pozabaviti svime u stvari David Goyer, kojeg prvo i osnovno pamtimo po serijalu o Batmanu, redatelja Christophera Nolana.

David Goyer je pisac kojeg osim po izvrsnom serijalu o Batmanu pamtimo i po filmovima o Bladeu, kao i po tome što je iznimno sposoban svojim scenarijima oživotvoriti likove u filmu.

No s dolaskom Goyera, nekako se iz cijelog projekta izgubila osoba koja je sve pokrenula, tj. redatelj McGinity. Spomenuti autor se više ne nalazi nigdje na popisu ljudi vezanih za film, kako niti u režiji, tako niti u produkciji.

Iako je McGinty upravo ona osoba koja je provela nekoliko godina po studijima raznih velikih tvrtki, uvjeravajući ih da se film isplati snimiti, odjednom je upravo on taj koji više nije vezan za film.

No, kako je Sony kuća vezana za projekt, tako ćemo reći da se ničemu ne čudimo. Jer ipak, to je kuća koja već godinama donosi odluke na koje samo možemo dići obrve.

Kako smo već napisali gore, film ima datum objave 18. prosinca 2019. godine.


Podijeli