NOVE CRNE BROJKE Zagreb u zadnja 24 sata ima 705 novozaraženih!

Na bolničkom liječenju trenutno su 622 pacijenta, a na respiratoru njih 38. Preminulo je još 11 osoba...

Podijeli

Prethodni rekord zaraženih korona virusom je srušen za više nego dvostruko, a testirano je oko 1.900 ljudi, što znači da na svakih 2,7 testiranih dolazi jedan zaraženi…

Danas bi u Hrvatskoj, po svemu sudeći pasti novi rekord po broju novozaraženih. Jučer su zabilježena rekordna 1.424 slučaja zaraze virusom SARS-CoV-2 te je broj aktivnih slučajeva trenutno ukupno 6459.

Na bolničkom liječenju trenutno su 622 pacijenta, a na respiratoru njih 38. Preminulo je još 11 osoba.

ZBIRNE BROJKE

Grad Zagreb – 705

NOVO! 8:22 Ravnatelj Nastavnog zavoda za javno zdravstvo “Dr. Andrija Štampar” Zvonimir Šostar potvrdio je za Hinu da je u posljednja 24 sata u Zagrebu zabilježeno rekordnih 705 slučajeva zaraze korona virusom.

“To je daleko najveći broj potvrđenih zaraza korona virusom u jednom danu, kao i broj testiranih uzoraka”, kazao je Šostar dodavši da je u Zavodu testirano više od 1900 uzoraka.

-Na području Sisačko-moslavačke županije u protekla je 24 sata evidentirano 57 novo zaraženih osoba korona virusom.

Kako u dnevnom izvješću javlja Županijski stožer civilne zaštite, riječ je o 27 osoba s područja grada Siska, 17 osoba s područja Petrinje, pet s područja Popovače, tri osobe s područja općine Sunja, dvije osobe s područja Kutine, te po jednoj osobi s područja Gline, Hrvatska Kostajnica i Dvora.

Stožer apelira na sve žitelje županije da se i nadalje pridržavaju mjera i preporuka Nacionalnog i Županijskog stožera civilne zaštite.

U Primorsko-goranskoj županiji u posljednja 24 sata su 73 novozaražene osobe.

Ozdravilo je 16 osoba.

Na području PGŽ su trenutno 303 aktivna slučaja COVID-19 bolesti. 779 osoba je u samoizolaciji.

D.K.


Podijeli