(VIDEO) NOGOMETNI SVIJET SE JOŠ JEDNOM NAKLONIO HRVATSKOM MAESTRU! LUKA MODRIĆ NAJBOLJI JE IGRAČ I VEZNJAK U UGLEDNOM IZBORU UEFA-E! Kakvo veliko priznanje za Hrvata!

Hrvat Luka Modrić zaprimio je nagradu za najboljeg veznjaka i najboljeg igrača u izboru UEFA-e!

screenshot-Hrvat Luka Modrić na toj je velikoj ceremoniji zaprimio nagradu za najboljeg veznjaka i najboljeg igrača u izboru UEFA-e!
Podijeli

Ždrijeb skupina nogometne Lige prvaka održao se u Monte Carlu. Hrvat Luka Modrić na toj je ceremoniji zaprimio nagradu za najboljeg veznjaka i najboljeg igrača u izboru UEFA-e!

Za sve u svom životu se mogu jedino zahvaliti svom ocu koji mi je uvijek bio velika potpora u nastojanjima da opstanem kao igrač, rekao je naš valikan Luka Modrić, primajući nagradu za najboljeg igrača.

– Imao sam ogromnu odgovornost i kad je Cristiano bio s nama. Sad kad je otišao, imam osjećaj da se to što se tiče moje odgovornosti, nije previše promijenilo. Volim kad imam odgovornost, nikad nisam bježao od toga – rekao je Luka, koji je prošao trnovit put do zvijezda, od izbjeglice do najboljeg igrača svijeta.

– Teško mi je govoriti o sebi, radije prepustim drugima da to rade. Ako netko smatra da sam uzor zbog toga što sam učinio u karijeri, super, ponosan sam na to. Ali nećete to čuti od mene, neka drugi pričaju – rekao je Modrić.

Je li teže osvojiti četiri Lige prvaka u pet godina ili ući u finale Svjetskog prvenstva s Hrvatskom?

– Obje stvari su bile jako teške za ostvariti. Tri Lige prvaka zaredom s Realom čine se nerealno, ali uspjeli smo. Generacija 1998. godine stavila je Hrvatsku na nogometnu mapu. To su bili naši idoli i uvijek su nas pitali možemo li to ponoviti ili biti čak bolji. Ušli smo u finale i već je to ostvarenje sna, rekao je Luka za 24.sata.hr. Mislim da je to s Hrvatskom možda malo teže bilo ostvariti nego ono s Realom – dodaje Modrić.

Poznate su i skupine Lige prvaka. Bayern Nike Kovača igrat će u grupi E s Benficom, Ajaxom i AEK-om. Najjače skupine su B (Barcelona, Tottenham, PSV i Inter) te C u kojoj će igrati PSG, Napoli, Liverpool i Crvena zvezda koju ovaj ždrijeb nije nimalo pomazio…

D.J.

 


Podijeli

Comments are closed.