NISU IH ZABORAVILI! Obilježena 30 obljetnica od pogibije hrvatskih branitelja u Crnoglavu…

. Poginuli branitelji bili su pripadnici Samostalne satnije sveti Jure, 4. gardijske brigade HV, a njihova imena su: Marko Čavlina, Milan Sičenica, Marinko Zorić, Mladen Mitić i Denis Skopljanac...

Foto-neum.online-30 obljetnica
Podijeli

Danas, 23. travnja kod spomen obilježja poginulim hrvatskim braniteljima u Crnoglavu u općini Neum, položeno je cvijeće i zapaljene svijeće. Poginuli branitelji bili su pripadnici Samostalne satnije sveti Jure, 4. gardijske brigade HV, a njihova imena su: Marko Čavlina, Milan Sičenica, Marinko Zorić, Mladen Mitić i Denis Skopljanac…

Za radove i održavanje spomenika poginulim hrvatskim braniteljima pobrinula se općina Neum na čelu s načelnikom te će se takva praksa nastaviti i u budućnosti na ostalim spomenicima poginulim braniteljima na području cjelokupne općine Neum.

Cvijeće i svijeće položio je i načelnik općine Neum Dragan Jurković te pripadnici Samostalne satnije sveti Jure. Nakon toga održano je sveto misno slavlje u kapelici svetog Jure na Obaljenom groblju. Pripadnici Samostalne satnije sveti Jure, prijatelji i obitelji poginulih hrvatskih branitelja te brojni vjernici nastavili su druženje kod don Ante Pavlovića, župnika župe Hrasno, donosi neum.online.

Braniteljima hvala što su nas štitili u krvavim vremenima. Sve žrtve koje ste podnijeli da bismo mogli živjeti radosno – nešto je na čemu smo zahvalni do kraja vremena.

Beaniteljski portal

ni


Podijeli