NIŠ: DODIK HRVATE NAZVAO NEPRIJATELJIMA, A VUČIĆ ‘OLUJU’ USPOREDIO S JASENOVCEM! Na mitingu je bio i Pupovac!

Šef SDSS-a Milorad Pupovac s odobravanjem je pratio govore svojih prijatelja, no nije jasno je li u Niš otišao kao predstavnik vladajuće koalicije u RH ili u svoje osobno ime...

screenshot
Podijeli
 •  
 •  
 •  
 •  

U ratno-huškačkom govoru povodom 20. obljetnice NATO intervencije u Srbiji, notorni Milorad Dodik, vladar tzv. Republike Srpske, nazvao je Hrvate neprijateljima, a predsjednik Srbije Aleksandar Vučić usporedio je Jasenovac i Jadovno s ‘Olujom’. Obojica su odaslali otvorene prijetnje Sjevernoatlantskom savezu. Dodik je rekao da BiH nikada neće ući u NATO i zamjerio im “bombardovanje” Srbije, ali i savezništvo s Hrvatima tijekom ‘Oluje’. Cijelo je vrijeme dijelio komplimente Vučiću, a ovaj mu je tepao “dragi Mile”… Vučić se posebno pohvalio MIG-ovima i naoružanjem Vojske Srbije, ni on nije propustio podsjetiti na “hrvatske zločine”, pored onih NATO-a.

Šef SDSS-a Milorad Pupovac s odobravanjem je pratio govore svojih prijatelja, no nije jasno je li u Niš otišao kao predstavnik vladajuće koalicije u RH ili u svoje osobno ime…napisao je Velimir Bujanec na svom Facebooku

PHOTO: I Milorad Pupovac je večeras bio u Nišu, među par tisuća Srba koji su skandirali Vučiću i Dodiku. (screenshot RTS)

D.K.

Podijeli
 •  
 •  
 •  
 •  

32 KOMENTARI

 1. A koji k***C ih opće spominjete i daje im na značaju. Oni su na nas “0”, nema ih, magla. Pustimo neka se sami valjaju u svojoj kaljuži. Nemojte ih reklamirati, nisu zaslužili da ih se opće spominje. To će ih više boljeti nego hrvatska ljutnja !!!!!!!!!!! Ustvari opće poznati si podaci kada i koje države su priznale Hrvatsku, a baš ne mogu naći kada i koje države su priznale Srbiju kao samostalnu državu ????????

 2. Treba im odgovorit istom mijerom na suvremeniji i hrabriji način,pripremat narod Hrvatski za apsolutno oslobođenje od usranih gmizova,fukara,izdajnika i ostataka šumskih razbojnika,pa neka oni kmeče,ako hoče još 300 godina.

 3. Gdije je bio čović da plešće vučiću,dodiku možda to njega ne vrijeđa kad kažu da su hrvati njihovi neprijatelji” a ona Bosanska budala komšić još kaže da hrvati nisu naj stariji narod u BIH.Kako možemo očekivati od tuđina da te prizna kad te takozvani tvoji izdaju?

 4. ??? boli mene dupe kaj vi mislite i kak razmišljate. Zgubili ste rat sa Hrvatskom i to si fala Bogu nemrete oprostiti, pa pričate p……je. nikada nećete doći do pobjede jer vas vodi mržnja, a tu sreće nema.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

19 − 13 =