Podijeli

Dva sata trajala je kriza u Splitu.

Splitski ugostitelj prijetio je da će se raznijeti. Policija je dojavu zaprimila iza 15 sati. Nazvao ih je Ante Čulić i rekao da će se raznijeti.

Navodno je Čulić Indexu kazao da je minirao sebe i kafić.

INDEXOV reporter razgovarao je sa splitskim ugostiteljem koji je prijetio da će se raznijeti u svom objektu na plaži Firule. Javio se na telefon nakon što je nazvao policiju.

“U kafiću sam. Zatvorio sam se. Minirao sam sebe i objekt. Stat ću unutra dok se ne maknu ovi kriminalci i ne sruši njihov štekat. Imam rješenje Visokog upravnog suda u Zagrebu s kojim mogu obrisat guzicu. Oni i dalje rade na mom štekatu, ne jebu pet posto nikoga. Tri godine borim se s kriminalcima iz Ministarstva pomorstva, gdje su me doslovno svi izigrali s pričama da će se to riješiti, potegao sam očajnički čin i napravio ovo”, kaže Indexu Ante Čulić, vlasnik Plave lagune.

Tvrdi da je dobio rješenje suda da je štekat njegov, a onda mu je pod čudnim okolnostima izgorio Golf.

Nešto iza 17 sati, policija ga je odvela i započela pregled prostora.

I.V.


Podijeli

2 KOMENTARI

  1. Svaka cast svim kolegama i dj. Mup-a i svim kolegama koji su u akciji i spijecili sva k.dj. I po zapljeni droga i nerkotika u Rijeci. Tko i u sprijecavanju raznih k.dj. Da gradzani vide da imamo super dobre djelatnike. Intervetne jedinice Mup.a.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

osamnaest − četiri =