Nezaustavljivi Hrvatski teškaš Alen Babić pomeo Littlea i upisao šestu profesionalnu pobjedu!

Sijevali su u Wembley Areni udarci od prve sekunde, a nakon uraganske druge runde u kojoj je Babić zadao veliki broj strašnih udaraca, bilo je jasno da Britanac neće moći još dugo pratiti njegov ritam...

Podijeli

The Savage’ je ponovno bio impresivan, a do nove velike pobjede stigao je nokautom u trećoj rundi!…

Alen Babić iz Londona kući donosi novu veliku pobjedu! Hrvatski teškaš nakon subotnjeg okršaja s Tomom Littleom (10-9) još je malo popravio svoj profesionalni ‘score’ i sada pogled na njegovu statistiku pokazuje savršenih 6-0.

I ovoga je puta ‘The Savage’ bio nezaustavljiv, kontrolirao je događanja u ringu i konstantno pritiskao 10 kilograma težeg Britanca,donosi fightsite.

Sijevali su u Wembley Areni udarci od prve sekunde, a nakon uraganske druge runde u kojoj je Babić zadao veliki broj strašnih udaraca, bilo je jasno da Britanac neće moći još dugo pratiti njegov ritam.

U trećoj rundi to se i dogodilo, Little je dva puta završio na podu, a ovaj drugi bio je i posljednji jer snage za nastavak borbe u njemu nije bilo.

S Alenom još uvijek nitko nije ušao u četvrtu rundu, a Little je izdržao tek nešto malo više od Irca Nialla Kennedyja koji se još jedini može pohvaliti podatkom da nije pao u uvodnih šest minuta borbe.

Tko je sljedeći?

 


Podijeli